24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει το «Υπάρχω» στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Καζαντζίδη – Η Βραδυνή

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Υπάρχω», με τον Χρήστο Μάστορα να ερμηνεύει το ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη

Το πρώτο trailer της ταινίας – αφιέρωμα στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, η φωνή του οποίου δεν σίγησε ποτέ, έδωσε στη δημοσιότητα ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος θα υποδυθεί στην ταινία «Υπάρχω» τον θρύλο του λαϊκού τραγουδιού.

Το πρώτο πλάνο του trailer βρίσκει τον νεαρό Στέλιο στο στούντιο με τον παραγωγό του να του ζητάει να “μπει” λίγο πιο ζεστά και εκείνον να απαντάει πως δεν μπορεί να δώσει συναίσθημα “κατά παραγγελία”.

Αμέσως μετά ακούγεται το «Υπάρχω» με τη φωνή του Χρήστου Μάστορα και μπροστά στα μάτια μας ξετυλίγεται η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, από το εργοστάσιο στη ζωή στην Αμερική και στην Columbia και από το πάλκο στους έρωτες και στα καμαρίνια.

Ο Χρήστος Μάστορας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον ρόλο που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει, δημοσιεύοντας το προηγούμενο διάστημα μία σειρά από φωτογραφίες από τα γυρίσματα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου. 

Η σεναριογράφος του «Υπάρχω», Κατερίνα Μπέη, μίλησε για τον Χρήστο Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην επερχόμενη βιογραφική ταινία.

Η Κατερίνα Μπέη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool», περιέγραψε την έκπληξη των συντελεστών της ταινίας όταν είδαν το δοκιμαστικό του γνωστού τραγουδιστή, κατά τη διάρκεια του casting.

Δείτε το βίντεο

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Εμείς εντυπωσιαστήκαμε όταν είδαμε το δοκιμαστικό του. Δεν το περιμέναμε. Είδαμε διάφορους ηθοποιούς και είδαμε και τον Μάστορα σε δοκιμαστικό . Ήταν φανταστικός, είχε ένα ένστικτο, μια αμεσότητα, μια ειλικρίνεια. Όλοι ομόφωνα αποφασίσαμε ότι ήταν ο κατάλληλος. Πέρα από την εμφάνιση που φέρνει, έχει κάτι. Βέβαια του έχουν κάνει επεμβάσεις, του έχουν φτιάξει το μέτωπο. Στο στούντιο όταν γράφανε, στην πρώτη εγγραφή, οι μουσικοί βουρκώσανε. Είναι ίδιος».

Δείτε το teaser της ταινίας 

 


Πηγή: www.vradini.gr