19/06/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Εντ Σίραν πανηγύρισε για την άνοδο της Ίπσουιτς στην Premier League και τρόμαξε πριν το Grand Prix του Μαϊάμι

Ο παγκοσμίου φήμης Βρετανός μουσκός, Εντ Σίραν, είναι γνωστός φίλος της Ίπσουιτς και παράλληλα fan της Formula 1.

Το Grand Prix της Formula 1 που γίνεται στο Μαϊάμι έχει προσελκύσει για μια ακόμα χρονιά πολλούς “αστέρες”. Ο διάσημος Βρετανός μουσικός, Εντ Σίραν, κατάφερε να βρεθεί δίπλα στον συμπατριώτη του -πιλότο της Mercedes AMG-Petronas- Τζορντζ Ράσελ.

Στο περιθώριο του Grand Prix της Formula 1 και σε ένα από τα Hot Laps που συμμετέχουν οι πιλότοι με VIP καλεσμένους -μπαίνοντας σε αυτοκίνητα επιδόσεων τους κάνουν μία γρήγορη βόλτα μέσα στην πίστα– ο Εντ Σίραν μπήκε στo coupe επιδόσεων AMG GT, δίπλα στον Τζορτζ Ράσελ.

“Ω Θεέ μου, αυτό είναι τρελό”, είπε αμέσως μετά το γύρο του ο Σίραν, έχοντας ξεστομίσει και ορισμένα… γαλλικά. “Το απήλαυσα περισσότερο από τις κατατακτήριες, για να είμαι ειλικρινής”, ανέφερε ο Ράσελ που θα εκκινήσει στο Σπριντ από την 11η θέση του grid.

Λίγες ώρες μετά, ο Εντ Σϊραν έμαθε για τον προβιβασμό της Ίπσουιτς στην Premier League και το πανηγύρισε.

Ο Σίραν είναι ένας από τους πιο διάσημους υποστηρικτές της Ίπσουιτς και μάλιστα βασικός χορηγός στη φανέλα της ομάδας. Ο Βρετανός παρακολούθησε τον αγώνα που έκρινε την άνοδο της ομάδας στην Premier League και μάλιστα είχε επικοινωνία με μέλη της, δίνοντας υπόσχεση πως θα βγουν έξω για να το γιορτάσουν.

 


Πηγή: www.newsit.gr