23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Καρλίτος αποχώρησε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες και τρεις εμφανίσεις

Ο Καρλίτος δεν θα συνεχίσει στην Αστάνα, καθώς ο 33χρονος επιθετικός μετά από 65 ημέρες και τρεις εμφανίσεις αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο του Καζακστάν.

Ο Καρλίτος δεν μακροημέρευσε στην Αστάνα, καθώς ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την ομάδα του Καζακστάν μόλις 65 ημέρες μετά την μεταγραφή του στον σύλλογο.

Ο 33χρονος επιθετικός ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λαμίας, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο για την Αστάνα, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, με τον ίδιο να παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει.

Μάλιστα με τον σύλλογο του Καζακστάν ο Καρλίτος μέτρησε μόλις τρεις συμμετοχές χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ, σε μια αρκετά μέτρια συγκομιδή. 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Αστάνα για τον τρόπο με τον οποίο με αντιμετώπισαν και για την προσπάθεια που έκαναν για να με αποτρέψουν από το να αποχωρήσω.

Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια της καριέρας μου και στις 7 διαφορετικές χώρες στις οποίες έχω αγωνιστεί, που δεν κατάφερα να προσαρμοστώ σε μία χώρα και στην καθημερινότητά της που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.

Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη» ήταν τα λόγια του Καρλίτος.


Πηγή: www.newsit.gr