23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο «Σπίτι με το MEGA»: Είναι πολύ τιμητικό, ανατρίχιασα εκείνη τη στιγμή

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στις 22:20, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσκαλούν τους τηλεθεατές να κάνουν Ανάσταση στο «Σπίτι με το MEGA» και υποδέχονται τον Πέτρο Ιακωβίδη, έναν από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς και ερμηνευτές των τελευταίων δέκα χρόνων, σε μια ζεστή συνάντηση αγαπημένων φίλων και εκλεκτών καλλιτεχνών με απολαυστικές ερμηνείες και γνωστά τραγούδια.

«Το Πάσχα είναι ιδιαίτερη ημέρα και ελπίζω όλος ο κόσμος όταν γυρίσει και θα φάει τη μαγειρίτσα, να διασκεδάσει μαζί μας, παρέα με τα τραγούδια μας», είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης και συνέχισε:

«Με την Ρούλα Κορομηλά κάνουμε τρομερή παρέα, κάνουμε πολύ χαβαλέ. Ήταν μεγάλη μου χαρά. Είπα δύο τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και με συνόδευσε στο πιάνο. Είναι μία σφραγίδα που παίρνεις σαν καλλιτέχνης, είναι πολύ τιμητικό. Ανατρίχιασα εκείνη τη στιγμή».

«Θα μπούμε στα στα σπίτια του κόσμου να δώσουμε χαρά, χορό, τραγούδι, ωραία συναισθήματα. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Θα γίνει της… ταραχής!», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Η Λένα Αλκαίου και η Ρία Ελληνίδου ευχήθηκαν στον κόσμο χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.

«Το Μεγάλο Σάββατο θα δω «Σπίτι με το MEGA». Εσύ αν δεν δεις… έξω από την πόρτα σου θα ‘ρθω και θα τα σπάσω όλα!», είπε χιουμοριστικά η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Πηγή: www.newsit.gr