02/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Ο Snoop Dogg ανακοίνωσε ότι κόβει το κάπνισμα

Ο… «βασιλιάς της μαριχουάνας», ο Snoop Dogg, ανακοίνωσε ότι κόβει το κάπνισμα και η ανάρτησή του στο X προκάλεσε πανικό, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο γνωστός ράπερ είναι πάντα με ένα τσιγάρο στο στόμα.

«Μετά από πολλή σκέψη και συζήτηση με την οικογένειά μου, αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή αυτή τη στιγμή», έγραψε ο Snoop Dogg και η ανάρτησή του έγινε viral, αφού ο ράπερ είναι γνωστός για την προτίμησή του στη μαριχουάνα, την οποία έχει δηλώσει πως καπνίζει διαρκώς.

Μάλιστα, ο Snoop Dogg είχε προσλάβει και άνθρωπο να του στρίβει τα συγκεκριμένα τσιγάρα με μαριχουάνα, με μισθό πάνω 50.000 δολάρια τον χρόνο! 

Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας από τους – πολύ – στενούς συνεργάτες του Snoop Dogg, αφού είχε προσληφθεί για να κάνει αυτή τη δουλειά όταν δεν μπορούσε ο ίδιος ο ράπερ, όπως π.χ. στο Super Bowl.

Βέβαια, η ανάρτηση του Snoop Dogg είχε και τα αντίστοιχα σχόλια αφού αρχικά κανείς δεν τον πίστεψε ενώ άλλοι του έγραψαν ότι «έγραψε το tweet υπό την επήρεια» της μαριχουάνας.

Εντωμεταξύ στα stories του Snoop Dogg στο Instagram υπάρχει φωτογραφία με τσιγάρο στο στόμα. Να ήταν ένα από τα τελευταία που έκανε;

«Λογικά τον έχουν απαγάγει», «είναι φάρσα», γράφουν άλλα σχόλια μεταξύ των χιλιάδων που δεν πιστεύουν ότι ο Snoop Dogg θα έκανε ποτέ τέτοια δήλωση.


Πηγή: www.newsit.gr