23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Οι διακοπές του Στέφανου Κασσελάκη σε πεντάστερο καταφύγιο στην Αρκαδία που θυμίζει Ελβετία

Ολιγοήμερη ανάπαυλα με φόντο το επιβλητικό ελατόδασος του όρους Μαινάλου, κάνει από την Κυριακή (03.03.2024) ο

Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, πριν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ντυθεί στα χακί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν παρουσιαστεί εντός του μήνα στον Στρατό Ξηράς ώστε να υπηρετήσει 20 ημέρες, επισκέφτηκε με τον Τάιλερ και τον λατρεμένο τους σκυλάκι Φάρλι, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αρκαδία.

Από εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης ασκεί τα καθήκοντά του ως τιμονιέρης του ΣΥΡΙΖΑ απολαμβάνοντας παράλληλα τις ομορφιές του τοπίου.

Πρόκειται για το “Μάννα”, ένα ιστορικό καταφύγιο 5 αστέρων, στο αρχαίο ελατόδασος του όρους Μαινάλου. “Στο MANNA, σας καλούμε να χαθείτε στα βάθη της ιστορίας του, να αφεθείτε στην αυθεντική φιλοξενία και να παραδοθείτε εδώ όπου ο χρόνος σταματά, το σώμα αναζωογονείται και το μυαλό αδειάζει”, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Το καταφύγιο φιλοξενείται σε ένα εμβληματικό κτίριο του 1929, γνωστό ως το ‘‘Σανατόριο της Μάνας’‘. Ένα καταφύγιο υψηλής αισθητικής και υπηρεσιών, περιτριγυρισμένο από δάση, λίμνες και ποτάμια με κρυστάλλινα νερά, που προσφέρει εμπειρίες απόλυτης ευεξίας, όλο τον χρόνο.

Οι ένοικοι των συνολικά 38 δωματίων, έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν μανιτάρια στο δάσος, να κάνουν κανό στο ποτάμι, ποδηλασία στο βουνό ή και βόλτα με άλογα ανάμεσα από τα έλατα.

 


Πηγή: www.newsit.gr