27/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

Οι Οικολόγοι τίμησαν την κ. Αντριάνα Νικολάου ως την εμβληματική μάνα της Κύπρου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου τιμούμε την γιορτή της μητέρας.

Με την ευκαιρία της ημέρας, τονίζουμε πως η θέση και ο σεβασμός της μητέρας και της μητρότητας πρέπει να ισχυροποιηθούν με σειρά νόμων και κανονισμών αλλά και με ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της μητρότητας και της τεκνογονίας.

Με την ευκαιρία της ημέρας αυτής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Λεμεσό από την Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, όπου μέσα σε κλίμα συγκίνησης τιμήθηκε η κ. Αντριάνα Νικολάου για τις αδιάκοπες προσπάθειες της και την επιμονή της να αποδείξει τον φόνο του παιδιού της.

Ειδικά σε αυτή την μητέρα αξίζει να απολογηθεί το σύνολο του πολιτικού προσωπικό της χώρας. Αλλά μια απολογία δεν αρκεί. Πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους αυτοί που στην Νομική Υπηρεσία, ακόμα και μέχρι πρόσφατα, επέμεναν (και επιμένουν ακόμα) στην εκδοχή της αυτοκτονίας. Μόνο με την πλήρη διερεύνηση του φόνου και την καταδίκη των ενόχων θα υπάρξει δικαιοσύνη.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών όπως και οι Ευρωπαίοι Πράσινοι διαβεβαιώνουμε ότι πέραν των ευχών για κάθε μητέρα ή υποψήφια μητέρα, θα εργαστούμε με σθένος και επιμονή ώστε να δοθεί όσο περισσότερη υποστήριξη γίνεται σε όσες γυναίκες σηκώνουν το μεγάλο βάρος για το μέλλον της χώρας μας και του κόσμου μας.

Πηγή: omegalive.com.cy