21/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

«Οι προετοιμασίες προχωράνε γρήγορα, θέλουμε πολύ να παντρευτούμε»: Ετοιμάζει μεγάλο γλέντι ο Κασσελάκης στην Κρήτη

Για τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού και τον Δημήτρη Πανόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο στην Κρήτη, ενώ πρόσθεσε πως και ο ίδιος, αλλά και ο Τάιλερ έχουν κουραστεί από το κυνηγητό με τις κάμερες.

Όσα ανέφερε

«Θα έχουμε γάμο σύντομα. Οι προετοιμασίες προχωράνε και ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο. Και εγώ και ο Τάιλερ έχουμε κουραστεί με τις κάμερες και από την έλλειψη της ιδιωτικότητας. Σίγουρα ο Τάιλερ, ο οποίος τώρα μαθαίνει τα ελληνικά και προφανώς δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς λέγεται όταν περπατάει», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε στη συνέχεια: «Αλλά γνωρίζουμε, επειδή τα έχουμε δει και οι δύο, ότι αυτό που κάνουμε, αποδίδει και έχει έναν ιερό σκοπό. Έχω ζήσει έξι μήνες μια πορεί με μεγάλη συγκίνηση και ευθύνη και όταν έχεις γιαγιάδες και παππούδες που κλαίνε πάνω σου, όταν βλέπεις ανθρώπους να έχουν χάσει το βιος τους και να μην έχουν μαι χείρα βοηθείας από το κράτος…».


Πηγή: www.diaforetiko.gr