10/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Γεροβασίλη κατά Πολάκη: «Λάδι στη φωτιά» η παρέμβαση για την Σία Αναγνωστοπούλου

«Λάδι στη φωτιά» χαρακτήρισε η Όλγα Γεροβασίλη την παρέμβαση του Παύλου Πολάκη κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε πως μια παρέμβαση σαν αυτή του Παύλου Πολάκη δεν αρμόζει στον ΣΥΡΙΖΑ και μόνο κακό κάνει.

«Τέτοιες παρεμβάσεις ρίχνουν λάδι στη φωτιά, τέτοιου τύπου προσωπική αντιπαράθεση δεν μας αρμόζει και μόνο κακό κάνει, και δη όταν είσαι στη θέση την σταθερή και στηρίζεις αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία, δηλαδή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει γρήγορα να βγούμε από αυτό και καλό θα ήταν να βγούμε χωρίς τραύμα και χωρίς να έχουμε την αποχώρηση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου» υπογράμμισε επίσης κ. Γεροβασίλη.

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε πως είναι πρόεδρος μόλις 2 μήνες και από την 1η μέρα δέχεται βολές, τονίζοντας πως χρειάζεται να του δοθεί χρόνος.

«Χρειάζεται να τους δοθεί χρόνος και οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ανέφερε συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν και πολιτικές επιλογές που δεν μας αρέσουν όταν είμαστε σε ένα συντεταγμένο κόμμα, αλλά είναι η πλειοψηφική άποψη», είπε.

Σχολιάζοντας το μήνυμα Κασσελάκη προς την ομάδα 6+6 της Αχτσιόγλου «Με δεδομένο ότι τα πράγματα τείνουν προς τα εκεί και υπάρχει αναβολές, εδώ είναι μια συζήτηση που επιτρέπει κάποιος να πει πως ό,τι είναι να συμβεί ας συμβεί. Ως παραίνεση δεν το υποστηρίζω, ως μια αναγνώριση της πραγματικότητας είναι κοντά στην αλήθεια».

Πηγή: www.newsit.gr