24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

Οπλιστείτε υπομονή: Κλειστό και απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Κλειστό θα είναι και απόψε Τρίτη, 09 Ιουλίου, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, από τη Μονή μέχρι τη Μουτταγιάκα, για τη διεξαγωγή ολονύκτιων εργασιών. Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που αποτελείται από έξι λωρίδες κυκλοφορίας, από τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, μέχρι την είσοδο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, από τις 9.00 η ώρα το βράδυ της Τρίτης, μέχρι και τις 6.00 το πρωί αύριο Τετάρτη, 10 Ιουλίου, θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, από Μονή μέχρι Μουτταγιάκα, εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, για απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες της αντίθετης κατεύθυνσης, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού θα διεξάγονται και στο τμήμα από τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, μέχρι τη συμβολή με τις λεωφόρους Αθαλάσσας και Λεμεσού, στην είσοδο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες άρχισαν χθες Δευτέρα, 08 Ιουλίου και θα συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, για αντικατάσταση στηθαίων στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου. Θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Πηγή: omegalive.com.cy