27/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Θα κάνω σειρά που θα λέγεται ”Η Αλίκη στην χώρα των πτωμάτων”»

Στο νέο σίριαλ που ετοιμάζει, αλλά και τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

«Μας δόθηκε πολύ παλιά να κάνουμε την Ανατομία ενός εγκλήματος που ήταν πραγματικές ιστορίες. Αυτό συνεχίστηκε μετά, με διαλείμματα, αλλά 30 χρόνια με αυτό ασχολούμαι», δήλωσε ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

«Οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί. Όχι δεν γινόντουσαν παλιά, αλλά γινόντουσαν λιγότερο. Γιατί; Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν πιο υποταγμένες. Παντρεύονταν χωρίς να αγαπιούνται, οι άντρες τις έβαζαν να δουλεύουν, τις χτυπούσαν, μέθαγαν, έδερναν τα παιδιά τους και η υποταγμένη γυναίκα δεν μπορούσε να αντιδράσει, αν έφευγε, δεν είχε στον ήλιο μοίρα. Τώρα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, δουλεύουν, έχουν άποψη, αλλά όταν πουν όχι σε αυτόν που τις θεωρεί κτήμα τους, τότε ο άλλος τις δέρνει και τις σκοτώνει. Οι άντρες δεν έχουν αλλάξει νοοτροπία, οι γυναίκες έχουν αλλάξει», ήταν τα λόγια του.

«Έχουν επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής άνθρωποι που έχουν καταγγελθεί για κακοποίηση. Κάποιοι άλλοι έγιναν αστρολόγοι. Μακάρι το Metoo να μην ξεχαστεί, τώρα έχει ξεχαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα κάνω μια μίνι σειρά, 8 κεφαλαίων και μία άλλη σειρά που θα λέγεται «Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη» ή «Η Αλίκη στη χώρα των πτωμάτων», αποκάλυψε.

 

Πηγή: www.newsit.gr