27/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Η Αμαλία έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για τον Σίμο

Συνεχείς οι εξελίξεις στη σειρά «Παράδεισος των κυριών». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου στις 20:00. 

Ο Ρένος υποδεικνύει που είναι το όπλο των φόνων και η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της Βικτώριας έχει αρχίσει.

Παράδεισος των κυριών: Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου, στις 20:00

Επεισόδιο 140: Ο Ντίνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Ολύμπια. Απ’ την αστυνομία του δίνουν μία λύση την οποία δεν ξέρει αν μπορεί να την εφαρμόσει προς το παρόν… Ο Σίμος απ’ την άλλη βρίσκει την αντίδραση του Ντίνου περίεργη κι αυτό του δημιουργεί τρομερό εκνευρισμό και ίσως τον οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις… Όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν επηρεάσει πολύ και την Αμαλία η οποία έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για τον Σίμο… Η αποκάλυψη της Ματούλας ότι η Στέλλα είναι φόνισσα στον Χρήστο δεν θα φέρει την αναμενόμενη αντίδραση από κείνον… Ο Ρένος υποδεικνύει που είναι το όπλο των φόνων και η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της Βικτώριας έχει αρχίσει.

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction Aurora Tv.

Πηγή: www.newsit.gr