21/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Επαναλειτουργεί σήμερα το Καραμανδάνειο, μετά την εκκένωσή του λόγω της μεγάλης φωτιάς

Δύο ημέρες μετά την καταστροφική φωτιά που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του Γηροκομειού της Πάτρας, η οποία απείλησε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί, τίθεται σε επαναλειτουργία.

Το νοσηλευτήριο αναμένεται να υποδεχθεί και πάλι από σήμερα (11/07) το πρωί τους μικρούς ασθενείς και να τεθούν πάλι σε πλήρη λειτουργία όλα τα τμήματά του, ενώ θα ξεκινήσει να εφημερεύει, δεχόμενο περιστατικά από ολόκληρη τη νοτιοδυτική Ελλάδα, σύμφωνα με το tempo24.news.

Από χθες οι εργαζόμενοι, μετά την μάχη να κρατήσουν μακριά τις φλόγες από το κτίριο, έδωσαν την μάχη του καθαρισμού των χώρων. Με τις μάνικες στα χέρια έπλεναν τους κοινόχρηστους χώρους, άλλοι καθάριζαν και αέριζαν τα δωμάτια. Ενώ γινόταν έλεγχος των εγκαταστάσεων της πυρασφάλειας και άλλων “ευαίσθητων” σημείων του νοσηλευτηρίου, ώστε να είναι πλήρως ασφαλές για ασθενείς, συνοδούς , εργαζόμενους και γιατρούς.

Πλέον η φωτιά θα αποτελεί για όλους μια εφιαλτική ανάμνηση, που όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι θα πρέπει να διασφαλιστεί πλήρως ο χώρος από νέους κινδύνους.

Δείτε συγκλονιστικά καρέ από την φωτιά

Πηγή: www.enikos.gr