17/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Πάτρα: Ώρες αγωνίας για 48χρονη που την «καταδιώκε» ο σύζυγός της – Law & Order

Εφιαλτικές στιγμές για θύμα ενδοοικογενειακής βίας που ταξίδεψε από την Αττική, όπου ζει με την οικογένεια της στην Πάτρα, με περιπολικό της Αμεσης Δράσης να την παραλαμβάνει από τον σταθμό το ΟΣΕ και να την μεταφέρει στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.

Η 48χρονη μητέρα δυο παιδιών σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου» κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι της στη Μαγούλα, όπου την κλείδωσε χθες μετά από καβγά και άσκηση λεκτικής βίας ο σύζυγος της. Επιβιβάστηκε σε τρένο προκειμένου να μεταβεί στο πατρικό της στην Πάτρα. Η κίνηση της όμως έγινε αντιληπτή από τον άνδρα, που δεν έχασε χρόνο και οδηγώντας το αυτοκίνητό του έφθασε πριν την κοπέλα στην πόλη και κατευθύνθηκε στο σπίτι της πεθεράς του αναζητώντας την.

Στην ολιγόλεπτη συνάντηση με τη μητέρα της συζύγου του, σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς την απείλησε πως όταν θα βρει την κόρη της θα της κάνει κακό.

Η ηλικιωμένη έντρομη, αμέσως επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών καταγγέλλοντας το γεγονός. Ακολούθως διαβιβάστηκε σήμα στο Τμήμα της Αμεσης Δράσης περιπολικό του οποίου έσπευσε στο σταθμό του ΟΣΕ στην Οθωνος Αμαλίας, αναμένοντας τη 48χρονη. Με την άφιξη της μαζί με τη μητέρα της, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, αφενός για λόγους ασφάλειας και αφετέρου για τη λήψη καταθέσεων για το περιστατικό.

Παράλληλα διενεργήθηκαν περιπολίες στο πατρικό σπίτι της 48χρονης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που φέρεται σύμφωνα με μαρτυρία της κόρης του ζευγαριού, να πήρε μαχαίρι πριν φύγει από το σπίτι τους.

Και ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η 48χρονη μέχρι αργά χθες το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», δεν επιθυμούσε την άσκηση της ποινικής δίωξης του συζύγου της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μεταξύ του ζευγαριού υπήρχαν συχνά εντάσεις.


Πηγή: lawandorder.gr