23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Προσωρινά κρατούμενοι 3 εκ των συλληφθέντων για την διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή, τρεις εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας.

Επίσης, στον ανακριτή οδηγήθηκαν για να απολογηθούν και άλλοι έξι συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται να απολογηθούν οι υπόλοιποι συλληφθέντες για την υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, είχαν συλλάβει την περασμένη Παρασκευή συνολικά 12 άτομα, εκ των οποίων τέσσερις ανήλικους για διακίνηση κάνναβης, κοκαΐνης και MDMA, ακόμη και μέσα σε σχολικό συγκρότημα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των ερευνών που είχαν πραγματοποιήσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μέσα στο σχολικό συγκρότημα, είχαν βρει 80 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρεις συσκευασίες με έτοιμες μικροποσότητες κάνναβης για χρήση.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, το σχολικό συγκρότημα χρησιμοποιείτο ως χώρος των ναρκωτικών, αλλά και ως ορμητήριο για την περαιτέρω διακίνησή τους.

Πηγή: www.enikos.gr