24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης εναντίον Χρήστου Σπίρτζη: Σταμάτα πια, μαϊντανός έγινες – Κάνεις αντιπολίτευση μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του Χρήστου Σπίρτζη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την συνέντευξη του πρώην υπουργού Μεταφορών στον ΣΚΑΪ.

Στη συνέντευξη ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε πως «δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι», προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

«Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης με τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξαναγυρνάει…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι στη συνέντευξή του ο κ. Σπίρτζης είχε αναφέρει ότι «δεν το έκανα εγώ Κούγκι, δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για πρόταση μομφής», για όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι κακό να στρουθοκαμηλίζουμε», είπε, επίσης, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «που το πήρε πάνω» του και στα στελέχη του.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να δουν τι έγινε στη Γαλλία: «Να αλλάξουμε ρότα σε λογική πολίτικού πλαισίου συνεργασίας. Εμένα δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι».

 

Πηγή: www.newsit.gr