19/06/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Πέτρος Λαγούτης: Τα τηλεοπτικά γυρίσματα είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά με κακουχίες

“Ο κόσμος θεωρεί τα τηλεοπτικά γυρίσματα πιο εύκολα από ότι είναι” ομολογεί ο Πέτρος Λαγούτης.

Με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση “Τέλειοι ξένοι” στο θέατρο Αθηνά, ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Αντώνη Λαγουδάκη όπου και μίλησε για το… μέλλον των Παγιδευμένων αλλά και τα τηλεοπτικά γυρίσματα.

«Οι «Τέλειοι ξένοι» ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, η σκηνοθεσία ήταν η πρώτη μου φορά και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Όταν σκηνοθετείς και παίζεις ταυτόχρονα παραμελείς την υποκριτική σου, δούλευα κι έλεγα “μακάρι να είμαι ο χειρότερος από όλους”.

Οι Παγιδευμένοι μου άφησαν ανάμεικτη γεύση, είναι μία δύσκολη δουλεία με πολλές απαιτήσεις» τόνισε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Δεν γνωρίζουμε σίγουρα αν θα συνεχιστούν οι Παγιδευμένοι του χρόνου, δεν ξέρουμε κάτι. Έχουμε την περιοδεία των «Τέλειων ξένων», θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα.

Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό, καμία φορά κάποιος μπορεί να μπει στο θέατρο και να τρώει πατατάκια λες και βλέπει τηλεόραση, το θέατρο δεν είναι τηλεόραση».

«Ο κόσμος θεωρεί τα τηλεοπτικά γυρίσματα πιο εύκολα από ότι είναι, είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά με κακουχίες. Στην ταινία «I4 Λούφα και απαλλαγή» κάναμε γυρίσματα στην Πάρνηθα καταχείμωνο και μας έβρεχαν με λάσπες.

Κάποτε στην Μυτιλήνη με μπέρδεψαν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Καλυβάτση τον μπέρδεψαν με τον Αντώνη Κανάκη» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πέτρος Λαγούτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή: www.newsit.gr