23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με τον Ίαν Στρατή είμαστε αδέλφια, τι να ζηλέψει η Μαίρη Συνατσάκη»

Για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και τη Μαίρη Συνατσάκη μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου όπως και για την υπόθεση του πρώην σκηνοθέτη του Σασμού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

Στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και αναφέρθηκε στην φιλία της με τον συμπαίχτη της στο J2US, Ίαν Στρατή και την σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη. «Τι να ζηλέψει η Μαίρη Συνατσάκη από εμένα;», είπε.

Και συνέχισε: «Είμαστε αδέλφια με τον Ίαν, μη σου πω ότι είμαι πιο πολύ μαμά. Αγαπάω πολύ τον Ίαν, όπως αγαπάω πολύ και τη Μαίρη και το παιδί τους. Είμαστε αγαπημένοι σαν οικογένειες».

Αναφορικά με την υπόθεση του πρώην σκηνοθέτη του Σασμού που βρίσκεται στα δικαστήρια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε, «Να λάμψει η δικαιοσύνη. Ό,τι είναι να ειπωθεί, να ειπωθεί, όποιος έχει πράγματα να πει, να τα πει και να δικαιωθούν τα θύματα. Το νομικό πλαίσιο, οι νόμοι, να είναι αυστηρή και να αναγνωριστεί η γυναικοκτονία ως συγκεκριμένο έγκλημα».

Η ηθοποιός μίλησε και για το χτεσινό (27.04.2024) σκηνικό με το αδιανόητο σχόλιο του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή: www.newsit.gr