19/06/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Μόνος εμφανίστηκε στους αγώνες Invictus στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο, όπου παρευρέθηκε στην τελετή των ευχαριστιών για τον εορτασμό των 10ων Invictus games, με την τεταμένη σχέση με την οικογένειά του να κυριαρχεί.

Ο βασιλιάς Κάρολος, όχι μόνο δεν θα δει τον γιο του στο διάστημα που βρίσκεται στο Λονδίνο αλλά κανείς από την βασιλική οικογένεια δεν θα παρευρεθεί στην 10η επέτειο των Invictus games που έγινε σήμερα Τετάρτη (08.05.2024). Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθεί ούτε με την κουνιάδα του, Κέιτ Μίντλεντον, όμως ούτε η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, τον συνόδευσε φέτος στην εκδήλωση.

Την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου του Λονδίνου για τη λειτουργία των Αγώνων Invictus, ο βασιλιάς Κάρολος διοργάνωσε το πρώτο ετήσιο πάρτι στον κήπο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, συνοδευόμενος από άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο μονάρχης επρόκειτο επίσης να πραγματοποιήσει έναν αρραβώνα σε στρατιωτική βάση εκπαίδευσης, αύριο, Πέμπτη.

Ο Δούκας του Σάσσεξ ήταν η μόνη βασιλική φιγούρα στο St Paul’s στη συγκέντρωση για τον εορτασμό του διεθνούς αθλητικού γεγονότος που ίδρυσε ο ίδιος το 2014 για στρατιωτικό προσωπικό που τραυματίστηκε στη μάχη. Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε μόνος, χαμογελώντας και κουνώντας το χέρι σε ένα πλήθος έξω, ενώ επρόκειτο να απαγγείλει, με τον ηθοποιό Ντέμιαν Λιούις, ένα ποίημα στην εκκλησία που περιλάμβανε βετεράνους και τραυματισμένους υπαλλήλους του στρατού.

Αφού φύγει από τη Βρετανία, ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθεί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία βρίσκεται για μια επίσκεψη, στη Νιγηρία.

Πηγή: www.newsit.gr