15/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε ο Γεωργιανός για την επίθεση στο σχολείο της Κυψέλης – «Έγινε στο βωμό της αδερφικής αγάπης» λέει η δικηγόρος του

«Με ομόφωνη απόφαση, προφυλακίστηκε» είπε η Γιουλίντα Ρετζεπάι, δικηγόρος του Γεωργιανού που εισέβαλε σε γυμνάσιο της Κυψέλης και τραυμάτισε με σφυρί και μαχαίρι, έναν μαθητή και τον διευθυντή του σχολείου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» η δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στο γυμνάσιο της Κυψέλης, είπε ότι «έκανε αυτές τις πράξεις στο βωμό της αδελφικής αγάπης»…

Εξήγησε ότι ο 14χρονος αδερφός του Γεωργιανού, πηγαίνει δευτέρα γυμνασίου και παρακολουθεί κάποιες ώρες σε τάξη υποδοχής του συγκεκριμένου σχολείου. «Σε αυτό το μάθημα, ερχόταν σε επαφή με τον 17χρονο. Στην ουσία ο έντονος διαπληκτισμός τους ξεκίνησε εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν είχε δόλο ή πρόθεση να κάνει κάποια άδικη πράξη εναντίον του 17χρονου (ο Γεωργιανός). Προφυλακίστηκε αλλά η υπόθεση θα πρέπει να εξεταστεί πιο σφαιρικά» τόνισε η δικηγόρος του.

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι κατά τα λεγόμενα του 14χρονου μαθητή και αδερφού του κατηγορουμένου «ένιωθε έντονο bullying από τον 17χρονο». Κλείνοντας, η δικηγόρος του Γεωργιανού είπε ότι εκτός από τα δύο θύματα της επίθεσης «υπάρχει και ένα τρίτο θύμα, ο 14χρονος, ο οποίος δεχόταν bullying.

Πηγή: www.newsit.gr