24/02/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλειστά απόψε τμήματα στους αυτοκινητόδρομους – Δείτε σημεία και ώρες για να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Συνεχίζονται και απόψε Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου, οι εργασίες που διεξάγονται αυτή την περίοδο στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας-Λεμεσού και Πάφου-Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Ακτή Κυβερνήτη, μέχρι και τη Γερμασόγεια. Κατά τη διάρκεια τους, κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, με κατάλληλη σηματοδότηση.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη. Άρχισαν στις 10 Ιανουαρίου, για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο. Αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, συνεχίζονται και απόψε οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και Λεμεσό. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων εξόδων του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Άρχισαν στις 29 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 21 Μαρτίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Πηγή: omegalive.com.cy