03/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

Προβληματισμένος ο Κλεόπας που επέζησε του φονικού στον Στρόβολο: Δέχεται μηνύματα από γυναίκες που δέχθηκαν κακοποίηση – «Δεν ξέρουν από πού να πιαστούν»

Σε νέα ανάρτηση προέβη ο Κλεόπας Κουλουμά ο μοναδικός επιζών του διπλού φονικού στον Στρόβολο που σημειώθηκε τον Ιούνη του 2014.

Ο Κλεόπας ο οποίος συνηθίζει να μοιράζεται τις σκέψεις του μέσω αναρτήσεων, αναφέρει αυτή τη φορά ότι δέχεται πολλά μηνύματα από κακοποιημένες γυναίκες οι οποίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «δεν ξέρουν από πού να πιαστούν, από που να ζητήσουν μια βοήθεια».

Σε επικοινωνία που είχε το OMEGAlive, με τον Κλεόπα Κουλουμά, ανέφερε πως ο ίδιος είναι προβήματισμένος και ότι ο λόγος που προέβη στην ανάρτηση είναι επειδή θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να ενημερώνεται έτσι ώστε να μην θρηνούμε άλλα θύματα.

Πάντως όπως σημείωσε μεταξύ άλλων, ο ίδιος ψάχνει τρόπους συνεργασίας με φορείς ώστε να μπορεί να φέρνει σε επαφή τα θύματα με τις υπηρεσίες οι οποίες ασχολούνται με την βία στην οικογένεια.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Έχει πάρα πολύ καιρό να σας γράψω, να σας πω τις σκέψεις μου, κάπως μου έλειψε αυτό.

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν πολλές αλλαγές στη ζωή μου , πράγματα τα οποία κάποτε ίσως θελήσω να τα μοιραστώ μαζί σας .

Ξέρω πόση αγάπη και εκτίμηση έχω από σας και αυτό σημαίνει πολλά για μένα.

Τα μηνύματα βροχή και σ’ αυτό που θέλω να εστιάσω σήμερα είναι πως μετά λύπης μου τα περισσότερα είναι από κακοποιημένες γυναίκες οι οποίες δεν ξέρουν από που να πιαστούν, από που να ζητήσουν μια βοήθεια.

Είναι πολύ δύσκολο να σας περιγράψω το τι διαβάζω και πραγματικά αντιλαμβάνομαι πως νιώθει ένα θύμα απέναντι σε έναν θύτη.

Δυστυχώς εγώ έπρεπε να χάσω τους αγαπημένους μου ανθρώπους για να σας δίνω εσάς σήμερα την συμβουλή του να μιλάτε και να μην ανέχεστε τέτοιου είδους βίαιες συμπεριφορές είναι κρίμα να θρηνούμε κι άλλα θύματα.

Πηγή: omegalive.com.cy