18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

«Ψαρεύουν» Ελληνοκύπριους τουρίστες στην Τουρκία με πολυδιαφημιζόμενη διαδικτυακή βίζα – Παρουσιάζουν την Κύπρο τουρκική

«Με ανοικτές αγκάλες», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, υποδέχονται πλέον στην Τουρκία, Ελληνοκύπριους τουρίστες.

Σε μια προσπάθεια, όπως αναφέρεται, να διευκολύνουν τις απρόσκοπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες, η Τουρκία ανακοίνωσε μια άνευ προηγουμένου κίνηση να επεκτείνει «τη θερμή της αγκαλιά» στη Σρι Λάνκα και στους Ελληνοκύπριους πολίτες.

Μέσω του συστήματος eVisa, η Τουρκία ψαρεύει τουρίστες από την Κύπρο και τη Σρι Λάνκα, απλοποιώντας τη διαδικασία αίτησης για βίζα, δίνοντας ψηφιακή λύση.

Ο κ. Mustafa Yilmaz, Διευθυντής Τουριστικών Υποθέσεων, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: «Η Τουρκία ήταν πάντα περήφανη για τη φιλοξενία και τη συμμετοχή της. Με την εισαγωγή αυτών των πρωτοποριακών πρωτοβουλιών έκδοσης βίζας, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε εμπλουτισμένες εμπειρίες για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο».

Στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί ωστόσο για την έκδοση ψηφιακής βίζας, παρουσιάζουν την Κύπρο με τη σημαία του ψευδοκράτους:

Πηγή: omegalive.com.cy