20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχικό: Δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα γάντια του φερόμενου ως εκτελεστή του τοπογράφου

Ολοκληρώθηκε η έρευνα στα γάντια του 44χρονου συλληφθέντα για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό, ενώ ακόμα αναμένονται τα αποτελέσματα για το μπουφάν του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στα γάντια του 44χρονου φερόμενου ως εκτελεστή του Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό δεν βρέθηκε πυρίτιδα. Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί ίχνη πυρίτιδας στη ζώνη του ανθρώπου που φαίνεται να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του τοπογράφου.

Όμως αυτή που αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία είναι η έρευνα στα τέσσερα κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του ο 44χρονος. 

Το βάρος της έρευνας στρέφεται στον ηθικό αυτουργό της υπόθεσης και στο ποιος ήταν αυτός που έδωσε την εντολή να φύγει από τη μέση ο 54χρονος τοπογράφος. 

Οι Αρχές έχουν λάβει καταθέσεις από 11 άτομα και όλες «φωτογραφίζουν» το νησί της Μυκόνου, αλλά και τον άνθρωπο που φαίνεται να ήθελε να εξαφανίσει τον Παναγιώτη Στάθη.

Οι περισσότεροι αναφέρουν στις καταθέσεις του ότι ο τοπογράφος, είχε τσακωθεί έντονα με συγκεκριμένο επιχειρηματία που ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων στη Μύκονο.

Μάλιστα, ο τοπογράφος φαίνεται να θεωρούσε ως υπεύθυνο για τον ξυλοδαρμό του το 2021 τον εν λόγω επιχειρηματία. 

Ψάχνουν το μηχανάκι της εκτέλεσης

Οι αστυνομικοί βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό της μηχανής – τύπου σκούτερ – που χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση. Υπενθυμίζεται ότι ο εκτελεστής άλλαξε μηχανή μετά το έγκλημα και πήρε τη δικιά του.

Το τι απέγινε η μηχανή που χρησιμοποίησε στην εκτέλεση, για την ώρα παραμένει άγνωστο. Αυτό που γνωρίζουν ωστόσο οι αστυνομικοί, είναι ότι ο εκτελεστής φαίνεται να είχε συνεργό που τον βοήθησε να εξαφανίσει το σκούτερ της δολοφονίας. 

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι είναι πολύ κοντά στο να βρουν το μηχανάκι του εγκλήματος.

Πηγή: www.newsit.gr