24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχικό: «Ήταν βίαιος, μου είχε σπάσει το χέρι και τη μύτη» – Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφο του 44χρονου

Σοκ προκαλούν όσα αποκαλύπτει για το προφίλ και το παρελθόν του 44χρονου, που συνελήφθη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, η πρώην σύντροφός του, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει κι ένα παιδί.

Η πρώην σύντροφος του φερόμενου εκτελεστή του τοπογράφου στο Ψυχικό μιλά στο newsit.gr και περιγράφει μία ζωή – κόλαση στο πλευρό του 44χρονου.

Η ίδια τονίζει ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον συλληφθέντα, δηλώνοντας μάλιστα ότι ενώ κατέθεσε μηνύσεις εις βάρος του, στη συνέχεια εκείνος την ανάγκαζε να τις αποσύρει.

Περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις εφιαλτικές στιγμές που είχε βιώσει δίπλα του, παρουσιάζοντας το σκοτεινό προφίλ του φερόμενου ως δράστη της άγριας δολοφονίας στο Ψυχικό, κάνοντας λόγο για έναν άνδρα «βίαιο» και «νάρκισσο». 

«Ήταν βίαιος, ψυχικά ασταθής, είχε το προφίλ του κλασσικού νάρκισσου. Μου έχει σπάσει το χέρι μου, τη μύτη μου, έχω κάνει μηνύσεις γι’ αυτές τις πράξεις στη ΓΑΔΑ και μετά με έβαζε να τις αποσύρω και αμέσως όταν κατεβαίναμε από το κτίριο, με απειλούσε ”τώρα να δεις τι θα σου κάνω”», λέει στο newsit.gr.

Και συνεχίζει: «Δεν τα εκδήλωσε αυτά από την αρχή αλλά στην πορεία. Παρουσιαζόταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το να δελεάσει και να γοητεύσει μία παρέα, μία γυναίκα ή οποιοδήποτε γνωρίσει σ΄ένα περιβάλλον, καθώς ήθελε να προβάλει ένα πολύ γοητευτικό άνθρωπο και όταν ξαφνικά κάποιος από όλη αυτή την ομάδα συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό το οποίο δείχνει δεν ισχύει και δεν είναι η πραγματικότητα, τότε αρχίζει να μην αισθάνεται καλά, να νιώθει άβολα και αρχίζει να προστατεύει την εικόνα του».

Όπως υποστηρίζει η ίδια, «όταν τα πράγματα δεν ήταν σύμφωνα με το πως ήθελε εκείνος να λειτουργούν, γινόταν βίαιος, προσπαθούσε να με απομακρύνει από το περιβάλλον μου και να το απειλεί».

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο αποκαλύπτει και την επίθεση σε βάρος μίας φίλης της, της οποίας είχε κάψει το αυτοκίνητο.

«Έπαιρνε τηλέφωνο φίλους και συνεργάτες μου και τους ζητούσε να απομακρυνθούν από εμένα γιατί διαφορετικά θα είχαν προβλήματα μαζί του, έχει κάψει το αυτοκίνητο φίλης μου έξω από το σπίτι της και τελικά είχε καταφέρει να απομακρύνει πολύ κόσμο από τον κύκλο μου, σε μία εποχη όπου δούλευα σε τηλεοπτικά κανάλια και σε περιοδικά, με αποτέλεσμα να κάνει πολύ κακό και στη δουλειά μου».

Η πρώην σύντροφος του 44χρονου δηλώνει άγνοια για τις σκοτεινές υποθέσεις, στις οποίες ο συλληφθέντας είχε μπλεχτεί.

«Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα για όλα αυτά στα οποία ήταν μπλεγμένος, σε εμένα έλεγε ότι ασχολούταν με αυτοκίνητα και μου άφησε και χρέη που τα πλήρωνα για πολλά χρόνια. Είχε την ικανότητα να μπλέκει τους ανθρώπους που ήθελε και μετά να τους ελέγχει και να μην γλιτώσουν ποτέ από εκείνον.

Ήμασταν ένα χρόνο μαζί, εγώ έμεινα έγκυος, αυτός δεν χάρηκε για το παιδί που περίμενα και αμέσως μετά τον πιάσανε και μπήκε στη φυλακή για κάποια θέματα που δεν γνωρίζω, εγώ την εγκυμοσύνη μου όλη και τη γέννα τα πέρασα μόνη μου.

Το επόμενο θύμα του που είχε άγνοια είναι η τωρινή σύντροφός του και θεωρώ ότι ήταν χειριστικός και μαζί της.

Είναι σοκαριστικό το έγκλημα που έγινε με τον τοπογράφο από όλες τις απόψεις, είχα ακούσει την είδηση και έλεγα ”Θεέ μου τί άλλο θα συμβεί” και χθες πληροφορήθηκα για το όνομα που εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας», λέει η ίδια.

Και καταλήγει: «Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ενημερώσω το παιδί μου για το τι συνέβη και να του πω ότι από εδώ και πέρα δεν θα πρέπει να υπάρχει ούτε η τηλεφωνική επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο».

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

Πηγή: www.newsit.gr