20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχικό: Ο 44χρονος έφευγε για διακοπές στην Κύθνο μετά τη δολοφονία του τοπογράφου

Την ώρα που ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (11.7.2024) μετά από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, το newsit.gr, αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την δράση και τα σχέδια του.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο φερόμενος ως εκτελεστής, λίγο μετά τη δολοφονία στο Ψυχικό έκλεισε διακοπές και μάλιστα είχε κανονίσει να φύγει το Σάββατο με την σύντροφό του για την Κύθνο. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι αστυνομικοί την στιγμή της επιχείρησης, τον έπιασαν κυριολεκτικά με τις βαλίτσες στα χέρια.

«Σκότωσε και κανόνισε να πάει διακοπές» λένε «πηγές» της ΕΛ.ΑΣ και συμπληρώνουν με νόημα: «Όμως δεν πρόλαβε» Οι ίδιες «πηγές» λένε ότι ο δολοφόνος που άδειασε τα δυο 9αρια πιστόλια στο κεφάλι του τοπογράφου, αν και απόλυτα αρνητικός καθώς αρνείται να ανοίξει το στόμα του και να αποκαλύψει το παραμικρό για το σκηνικό του θανάτου, εκτιμάται, λένε, ότι δεν πρόλαβε να πάρει τα χρήματα για τη «ματωμένη» δουλειά.

Την ίδια ώρα σήμερα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα απ’ τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας, για τα ίχνη πυρίτιδας στη μηχανή, τα ρούχα και τα γάντια που φορούσε την ημέρα της εκτέλεσης. Τα τέσσερα κινητά, δύο εκ των οποίων κουβαλούσε πάνω του και δύο τα οποία είχε κρυμμένα μαζί με δύο κάρτες sim γίνονται και αυτά φύλλο και φτερό και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα πάρουν σύντομα απαντήσεις για το συμβόλαιο θανάτου, που σφραγίστηκε σε βάρος του τοπογράφου.

Ελπίζουν ότι μέσα από τις αναλύσεις και την ανάσυρση σβησμένων αρχείων θα βρουν και τον άνθρωπο ο οποίος έδωσε εντολή να σβήσουν από τον χάρτη τον Παναγιώτη Στάθη, τον οποίο φέρεται να έδωσε εντολή να τον «φάνε» γιατί τον έβλεπε ως εμπόδιο στα συμφέροντα του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την εξέταση μαρτύρων και εκτός από την νυν σύντροφο με την οποία διέμεναν στο Ψυχικό, πληροφορίες λένε ότι είναι κόρη γνωστού δικηγόρου, αναζητούν και την πρώην σύντροφό του, μια make up artist, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί και την οποία μάλιστα λένε ότι την κακοποιούσε.

Πηγή: www.newsit.gr