23/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ψυχικό: Ο 44χρονος το έσκαγε από τις φυλακές για να κάνει ληστείες με τη βοήθεια σωφρονιστικών! (εικόνα) – Law & Order

Την ώρα που οι αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, στα ρούχα του 44χρονου συλληφθέντα «μιλάνε» και δείχνουν το συγκεκριμένο πρόσωπο ως τον εκτελεστή του συμβολαίου θανάτου που σφραγίστηκε σε βάρος του τοπογράφου της Μυκόνου στο Ψυχικό, με τις πληροφορίες να λένε πως η έρευνα έχει ακόμα δρόμο μέχρι οι αρχές να φτάσουν στον εντολέα που έδωσε τη διαταγή να «φάνε» τον 54χρονο, το newsit.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας τη φωτογραφία από τη Σήμανση του 44χρονου, όταν πιάστηκε το 2019, να το σκάει από τις φυλακές της Τίρυνθας, όπου εκρατείτο για να διαπράττει ληστείες.

Οι αρχές μιλούν για ένα σκληρό κακοποιό, ο οποίος «μπούκαρε» μέσα σε καταστήματα και με την απειλή βαρέως οπλισμού, τρομοκρατούσε υπαλλήλους για να αρπάζει τις εισπράξεις της ημέρας.

Δύο ληστείες το 2019 στα ΚΤΕΛ Πατρών και σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ με διαφορά ενός μηνός.

Στη μία περίπτωση, είχε «μπουκάρει» στις 27/02/2019 στα γραφεία του ΚΤΕΛ Πατρών επί της Οδού Αγίου Ανδρέου, όπου άρπαξε 6.000 ευρώ μετρητά.

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε πως συνεργούς στην απόδρασή του είχε σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Λίγο αργότερα και ειδικότερα στις 24/03/2019, στο Ναύπλιο με άγνωστο συνεργό, ο οποίος εκτελούσε χρέη οδηγού μηχανής, φορώντας κράνος και γάντια και με την απειλή υποπολυβόλου τύπου Ουζι μπήκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ και άρπαξε 1.500 ευρώ.

Και σε αυτή την περίπτωση διαπιστώθηκε πως όντας έγκλειστος, είχε αποδράσει από την Τίρυνθα και με βοήθεια σωφρονιστικών διέπραξε τη ληστεία.

Από έρευνα που έγινε στα κελιά, βρέθηκαν τα ρούχα και τα γάντια ληστείας μαζί με το ποσό των 1.045 ευρώ, που προερχόταν από την επιδρομή στο πρακτορείο.


Πηγή: lawandorder.gr