19/06/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Ράνταλ Έμετ: Σκηνοθέτησε με ψευδώνυμο ταινία με τον Τζον Τραβόλτα

Ο Ράνταλ Έμετ σκηνοθέτησε με ψευδώνυμο ταινία με τον Τζον Τραβόλτα. Ο λόγος είναι οι καταγγελίες σε βάρος του ότι πρόσφερε ρόλους σε γυναίκες με αντάλλαγμα το σεξ, ακόμη και για κακοποίηση.

Ο κινηματογραφικός παραγωγός και σκηνοθέτης Ράνταλ Έμετ σκηνοθέτησε νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζον Τραβόλτα με ψευδώνυμο μετά από μία σειρά καταγγελιών σε βάρος του για κακοποίηση και κατηγορίες για κακομεταχείριση συνεργατών του, τις οποίες ο ίδιος έχει αρνηθεί.

Ο Έμετ, 53 ετών, χρησιμοποιεί τώρα το μεσαίου του όνομα, που είναι Άιβς (Ives).

Εκτός από την παραγωγή ταινιών όπως «The Irishman», «2 Guns and Gotti», στις οποίες πρωταγωνιστούσε επίσης ο Τραβόλτα, ο Έμετ είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του στο ριάλιτι «Vanderpump Rules» ως σύντροφος της Λάλα Κεντ.

Ήταν επίσης το θέμα του ντοκιμαντέρ του Hulu του 2023 «The Randall Scandal: Love, Loathing, and Vanderpump», το οποίο περιγράφει λεπτομερώς τον χωρισμό του με την Κεντ το 2021, καθώς και κατηγορίες από βοηθούς του ότι δημιουργούσε συνεχώς εχθρικούς χώρους εργασίας.

Ο Έμετ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το όνομα Άιβς επαγγελματικά για να σκηνοθετήσει την ταινία δράσης «Cash Out» με τον Τζον Τραβόλτα που κυκλοφόρησε στο VOD. Θα χρησιμοποιήσει επίσης το όνομα για το σίκουελ, το οποίο έχει ήδη γυριστεί στο Scarlet Pearl Casino Resort στο Μισισιπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Los Angeles Times», ο Ράνταλ Έμετ είχε επίσης επιλεγεί για τη σκηνοθεσία της ταινίας με τον Σιλβέστερ Σταλόνε «Armored», αλλά αντικαταστάθηκε, λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, από τον πρωτοεμφανιζόμενο Τζάστιν Ρουτ.

Πηγή: www.newsit.gr