25/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Σάκης Κατσούλης: Στη ζωή μου πάντα τα πράγματα έρχονται από μόνα τους, χωρίς να κυνηγήσω κάτι

“Επειδή το Survivor το ζήσαμε, θα επέλεγα να παίξω στο Exathlon” τονίζει, επίσης, ο Σάκης Κατσούλης.

Μαζί με την σύντροφο του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε ο Σάκης Κατσούλης στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι της Τρίτης, στον ΣΚΑΪ εκφράζοντας διάθεση να βρεθεί σύντομα και στο Exathlon!

“Δεν ξέρω τι σημαίνει για την καριέρα μου το ότι έκανα τα backstage στον τελικό του Survivor, πάντα στη ζωή μου τα πράγματα έρχονται από μόνα τους, χωρίς να κυνηγήσω κάτι. Παρόλα αυτά το μεγάλο ευχαριστώ θέλω από μένα να απευθυνθεί στον Γιώργο Λιανό που με έκανε να νιώσω πάρα πολύ άνετα γιατί είχα αρκετό άγχος. Θέλω να πω ότι καθόμασταν με την Μαριαλένα στο αμάξι δυόμιση ώρες, είχα πάει νωρίτερα για να προετοιμαστώ, να δω το stage αν και μετά άλλαξε όλο αυτό” δήλωσε ο νικητής του Survivor.

“Ήταν τελείως διαφορετικό από το δοκιμαστικό που είχα κάνει για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που νιώθω ότι μου ταιριάζει πάρα πολύ. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το δοκιμαστικό που είχα κάνει τότε οπότε δεν περιμένω και κάποια δικαίωση, πραγματικά το λέω με το χέρι στην καρδιά”.

“Θα μπορούσαμε να σε δούμε στο Exathlon;” ρώτησε  ο ρεπόρτερ και ο Σάκης Κατσούλης απάντησε με μιας “να παίζω, σίγουρα. Έχω πάρει μερικά κιλάκια αλλά θα τα χάσω. Επειδή έχουμε δει τις πίστες του Exathlon, είναι πολύ πιο αγωνιστικό από το Survivor. Το Survivor έχει και το κομμάτι του ριάλιτι. Επειδή όμως το Survivor το ζήσαμε, θα επέλεγα το Exathlon”.

Πηγή: www.newsit.gr