18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τον Μανώλη Σφακιανάκη: Η 28χρονη προκάλεσε τη δολοφονία της γιατί εμφανιζόταν ευτυχισμένη

Αδιανόητη δήλωση του πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ, Μανώλη Σφακιανάκη που ρίχνει τις ευθύνες στο θύμα της γυναικοκτονίας.

Την ώρα που οι τραγικοί χειρισμοί των αστυνομικών οδήγησαν στη δολοφονία της Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης δήλωσε πως η 28χρονη προκάλεσε τη δολοφονία της γιατί εμφανιζόταν… ευτυχισμένη στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην προσπαθεία του να ρίξει τις ευθύνες για τη δολοφονία της ακόμη και στην ίδια την 28χρονη, ο κ. Σφακιανάκης είπε χαρακτηριστικά πως “το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω”. Επιπλέον, επιχείρησε να δικαιολογήσει τον γυναικοκτόνο καθώς αρκέστηκε να αναφερθεί μόνο στα ψυχιατρικά του προβλήματα λέγοντας πως “ο άλλος ήταν τρελός, ήταν σχιζοφρενής, ήταν stalker…”.

“Εάν αυτά που λένε τα έχει γράψει, δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Τη γαλήνη. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν”, συνέχισε.

Μάλιστα, όπως τόνισε, ακόμα και αν βρίσκονταν περισσότεροι αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Αναργύρων, ο δράστης θα είχε προχωρήσει στη δολοφονία της ανυπεράσπιστης κοπέλας. “Εκατό άτομα να είχε το Αστυνομικό Τμήμα, θα την εκτελούσε, τέλος”, σημείωσε ο κ. Σφακιανάκης. “Το έγκλημα ήταν για μένα αναπόφευκτο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή: www.diaforetiko.gr