21/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Screw: Ο δεύτερος κύκλος σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ2

Τα έξι επεισόδια του δεύτερου κύκλου της νέας συναρπαστικής αστυνομικής σειράς «Screw», έρχονται από σήμερα 3 Απριλίου έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 23:00 στην ΕΡΤ2.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς Screw, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή. Όμως, οι τρόφιμοι της πτέρυγας Γ ξέρουν καλά ότι η συνέχεια δεν είναι πάντα εύκολη.

Με αλλαγές στη διοίκηση και νέα πρόσωπα στην πτέρυγα, η νέα σχέση της Λι με τη Ρόουζ και τα μυστικά που μοιράζονται θα δοκιμαστούν εξαιρετικά.

Οι φήμες για την ύπαρξη μυστικού αστυνομικού στην πτέρυγα όχι μόνο αποτελούν απειλή για την τάξη στην ανδρική φυλακή Λονγκ Μαρς, αλλά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εγκληματική συνωμοσία, στην οποία εμπλέκεται τουλάχιστον ένας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, ώρα 23:00, Eπεισόδιο 1o: Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της φυλακής θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, αλλά βγαίνει μια φήμη ότι υπάρχει ένας μυστικός αστυνομικός στην πτέρυγα Γ.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, ώρα 23:00, Eπεισόδιο 2o: H Ρόουζ ανησυχεί για μια νέα άφιξη, έναν διπλό δολοφόνο.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, ώρα 23:00, Eπεισόδιο 3o: Η Ρόουζ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τρομακτική απόφαση. Η πτέρυγα Γ βυθίζεται στο χάος. Η Λι αντιμετωπίζει τον διεφθαρμένο σωφρονιστικό υπάλληλο της ομάδας της.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, ώρα 23:00, Eπεισόδιο 4o: Ο Μόργκαν παίρνει την κατάσταση στα χέρια του για να προστατεύσει τη Ρόουζ από τον Ρικς.

Τρίτη 9 Απριλίου 2024, ώρα 23:00, Eπεισόδιο 5o: Η σοκαριστική αλήθεια για τον δολοφόνο της Κέιτ Τρεντ βγαίνει επιτέλους στο φως.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, ώρα 23:00, Eπεισόδιο 6o (τελευταίο): Μια κατάσταση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην πτέρυγα Γ. Θα καταφέρουν άραγε η Λι και η Ρόουζ να σώσουν τον εαυτό τους και τη φυλακή.

Δημιουργός: Ρομπ Γουίλιαμς

Σκηνοθεσία: Τομ Βον, Ρεμπέκα Ράικροφτ

Πρωταγωνιστούν: Νίνα Σοσάνια, Τζέιμι-Λι Ο’ Ντόνελ, Φαράζ Αγιούμπ, Λόρα Τσέκλι, Στίβεν Γουάιτ, Μπεν Ταβασόλι, Ρον Ντόνατσι, Λίο Γκρέγκορι, Σον Σερνόου, Λι Ίνγκλεμπι, Μπάρναμπι Κέι, Ντέιβιντ Καρλάιλ, Τζέιμς Φόστερ, Μπιλ Μπλάκγουντ. 

Πηγή: www.newsit.gr