14/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Σεφερλής – Τσαβαλιά: Οι φωτογραφiες με τον γιο τους, Χάρη και οι εuχές για τη γιορτή του

Ο νεαρός τούς έχει φτάσει στο ύψος

Σήμερα, Σάββατο 10/2, γιορτάζει ο Χάρης Σεφερλής, γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Ο Χάρης πλέον έχει γίνει ολόκληρος άνδρας, με τους γονείς του να καμαρώνουν του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από τις δημοσιεύσεις των γονιών του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Μάρκος Σεφερλής όσο και η Έλενα Τσαβαλιά εξέφρασαν τις ευχές τους για τα γενέθλια του γιου τους μέσω των social media, με κείμενα γεμάτα αγάπη και συγκίνηση.

Οι ευχές του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά στον γιο τους

Ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία με τον γιο του, συνοδεύοντας την με τα παρακάτω λόγια: «Χρόνια πολλά στο καλύτερο παιδί του κόσμου! Χάρη μου, είσαι ό,τι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου! Να είσαι ευτυχισμένος! Σ’ αγαπώ πολύ!».

Από την πλευρά της, η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, ένα από το παρελθόν και ένα από πρόσφατες διακοπές με τον γιο της, εκφράζοντας την αγάπη της προς αυτόν με τα εξής λόγια: «Ό,τι κι αν γράψω για ‘σένα θα είναι λίγο, γιατί καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω για ‘σένα!!! Χρόνια υπέροχα, γιε μου! Σε λατρεύω».

1 162 8

Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή για τον γιο του και την κοπέλα του

Μιλώντας στο «Γειά σου», ο Μάρκος Σεφερλής είχε αναφερθεί στον γιο του Χάρη με λόγια θαυμασμού, καθώς και για την σύντροφο που έχει το τελευταίο διάστημα. «Ο Χάρης μένει ακόμα μαζί μας, δεν έχει πάει ακόμα στα 20. Γνώρισα την κοπέλα του γιου μου και έμεινα με το στόμα ανοιχτό, γιατί είναι στα πρότυπα της μαμάς του. Έχει το γονίδιο μάλλον το δικό μου, του αρέσουν οι ξανθές, οι εντυπωσιακές. Μπορεί να είμαστε γνωστοί, αλλά είμαστε προσγειωμένοι άνθρωποι», δήλωνε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.


Πηγή: www.diaforetiko.gr