20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Σοφία Μουτίδου: «Χαίρομαι που γεννήθηκε ο Χριστός, αλλά έχω κουραστεί κάθε φορά το ίδιο παραμύθι»

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η Σοφία Μουτίδου με καινούργιο βίντεο που δημοσίευσε περί πίστης. «Χαίρομαι που γεννήθηκε ο Χριστός, αλλά έχω κουραστεί κάθε φορά το ίδιο παραμύθι» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Ειδικότερα, «Πόσες φορές πήγες στην εκκλησία αυτές τις μέρες; Φταίνε οι άθεοι, το ρίχνεις στους άθεους, αλλά δεν φταίνε αυτοί, καθόλου. Εμείς είμαστε έντιμοι άθεοι. Εσάς να δω που είστε οι θρήσκοι», αναφέρει η Σοφία Μουτίδου. Παράλληλα, δείτε το βίντεό της για τους ομοφυλόφιλους.

Το «κλείδωσε» ο Γιάννης Καλλιάνος για τα φετινά Χριστούγεννα – «Μετά τα 20άρια έρχεται…»

Στη συνέχεια, η Σοφία Μουτίδου σχολιάζει: «Το βράδυ των Χριστουγέννων δεν πιστεύω να φάτε, να μην είστε στην εκκλησία με το ένα πόδι. Μην τυχόν και κάνετε τη ζωή που κάνουν οι άθεοι, “το νου σας γομάρια” που έλεγε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας».

«Και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που γεννήθηκε ο Χριστός, αν και έχω κουραστεί, κάθε φορά για 2023 χρόνια το ίδιο παραμύθι, αλλά χαίρομαι» καταλήγει η Σοφία Μουτίδου στο νέο τη βίντεο για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δείτε το βίντεο

Σοφία Μουτίδου: «Δεν πιστεύω στο Θεό γι’ αυτό και δε βάφτισα την κόρη μου»

Η Σοφία Μουτίδου εξήγησε την αιτία που δεν έχει βαφτίσει ακόμη την κόρη της. Η γνωστή ηθοποιός διευκρίνισε στους ότι δεν έχει βαφτίσει το παιδί διότι δεν πιστεύει στο Θεό. Με την ευκαιρία, ξέσπασε εναντίον του Αχιλλέα Μπέου.

«Οι γονείς που δεν βαφτίζουν τα παιδιά τους δεν το κάνουν για να επιλέξουν τα παιδιά τους τη θρησκεία. Ούτε εγώ το έχω βαφτίσει και ο λόγος δεν είναι αυτός.

Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελα, δεν πιστεύω στον Θεό. Το αν η Δήμητρα θα διαλέξει ή όχι είναι δικό της θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το βίντεο

Mουτίδου: Δεν έχω σχέση με τη θρησκεία, το παιδί δεν το βάφτισα


Πηγή: www.diaforetiko.gr