02/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Σοφία Βόσσου: Δεν θέλω να με λένε γιαγιά – Δεν μου αρέσουν οι πατροπαράδοτοι ρόλοι

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη και έκανε λόγο για την κόρη της και τον γάμο της με τον Βασίλη Δημάκη, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει εγγόνι.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και δήλωσε αρχικά: «Είμαι στήριγμά της, είμαι δίπλα της και στηρίζω τις αποφάσεις της. Εγώ δεν ήθελα να τη βλέπω τη μαμά μου. Μια εξαίρετη κυρία, ένας καλοσυνάτος άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. “Όχι, θα γίνεις δικηγόρος, όχι θα ντυθείς έτσι, θα φας έτσι, αυτό, εκείνο”».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την κόρη της: «Συμβούλευσα την κόρη μου να είναι ευτυχισμένη και να λέει ο ένας την αλήθεια στον άλλο, όποια κι αν είναι αυτή. Είμαι χαρούμενη, γιατί είναι κι αυτοί χαρούμενοι. Είναι αμοιβαίο κι εγώ τον αγαπώ πολύ τον Βασίλη και τον σέβομαι, γιατί έχει κάνει μεγάλο αγώνα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να γίνει «γιαγιά», είπε: «Γιαγιά δεν θα γίνω ποτέ. Θεία, ανιψιά, φίλη του μωρού ναι, γιαγιά όχι. Δεν μου αρέσουν οι πατροπαράδοτοι ρόλοι. Δεν τους πιστεύω. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί, ασχολείται αυτός με το παιδί του, δεν το αφήνει στη γιαγιά. Έχω διαχωρίσει τη θέση μου, έχω και τη δική μου ζωή και θέλω να κάνω και δικά μου πράγματα. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι».


Πηγή: www.diaforetiko.gr