06/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι εpωτευμένος χωρίς ανταπόκριση»

Στο Στούντιο 4 ήταν σήμερα, Τετάρτη (15/11), καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την ιδιαίτερη σύνδεση που έχει με έναν άνθρωπο τα τελευταία χρόνια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα φρόντιζα να κάνω την ζωή μου τόσο ενδιαφέρουσα και γεμάτη με φίλους, με εξόδους, με κοινωνική ζωή, με προσφορά.

Όχι μόνο προσφορά προς τους ανθρώπους αλλά προσφορά προς το περιβάλλον, προς τα ζώα, σε χίλια πράγματα. Θέλω να αφήσω μια καλή αύρα ενός ανθρώπου που έτρεχε μόνο για το καλό. Αυτό».

«Αυτό είναι όλο ή είναι και λίγο ότι αποφεύγεις να έρθεις αντιμέτωπος, ξέρεις, με την ησυχία του εαυτού σου;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια για να απαντήσει ο καλεσμένος της ως εξής.

«Όχι. Αυτή η ώρα που λες, που την ξέρω πολύ καλά, είναι η ώρα της θάλασσας.

Εκείνη την ώρα που κάνω μπάνιο, σκέφτομαι «μήπως θα ήταν καλύτερα να έχω έναν σύντροφο και να μην τρέχω για όλα αυτά;».

Αλλά αφού δεν τον έχω… Βεβαίως και είναι μέσα στους στόχους της ζωής μου, όχι ότι δεν έχω περάσει ωραίες σχέσεις, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα».

«Είμαι πολύ καλός και πολύ δοτικός σύντροφος. Συναισθηματικά είμαι πολύ κολλημένος με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και δεν θέλω να φύγω από αυτόν. Πολλά χρόνια.

Το έχω ξαναπεί σε εκπομπή, πως αν υπάρχει έρωτας χωρίς ανταπόκριση μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο ακόμα και αυτό.

Γιατί ξέρεις ότι αγαπάς πολύ έναν άνθρωπο και δεν περιμένεις να απολαύσεις κάτι από αυτό» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.


Πηγή: www.diaforetiko.gr