23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στ. Κασσελάκης: Συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές στην Βαρβάκειο Αγορά

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν βρεθεί στην Κέρκυρα για το Πάσχα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο αγορά. Έφερε στο επίκεντρο την ανάγκη αντιμετώπισης της ακρίβειας τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους επαγγελματίες.

Συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και έστρεψε τα πυρά του στην κυβέρνηση για έλλειψη μέτρων αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την Μ. Τετάρτη κατέθεσε πρόταση νόμου 12 σημείων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και αισχροκέρδειας, με μέτρα που αφορούν μεταξύ άλλων τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα στο χαμηλότερο επιτρεπόμενο επίπεδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη θέσπιση μηδενικού συντελεστή ΦΠΑ από την χονδρική έως το ράφι για 6 μήνες, για άλευρα, δημητριακά, γαλακτοκομικά, αυγά, έλαια, λαχανικά και για βρεφικά είδη και τη διατροφή με δυνατότητα παράτασης για άλλους 6 μήνες.

Στ. Κασσελάκης: Η αλήθεια για τις απαράδεκτα χαμηλές πονές στη δίκη για το Μάτι

Με βίντεο – ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απάντησε στις κατηγορίες ΝΔ για το Μάτι, που προσπαθεί όπως τονίζεται να επιρρίψει τις ευθύνες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε την αλήθεια, όπως αναφέρει, προβάλλοντας δηλώσεις δικηγόρων οικογενειών θυμάτων στο Μάτι, οι οποίοι εξηγούν «πώς τα κακουργήματα βαφτίστηκαν πλημμελήματα για να φτάσουμε σε αυτές τις ποινές» και «πώς η ΝΔ άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα ώστε οι ένοχοι να πληρώνουν και να φεύγουν».


Πηγή: www.diaforetiko.gr