26/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Σταμάτης Φασουλής: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν ο άνθρωπος τον ονείρων μου»

«Με την Άννα Παναγιωτοπούλου μπήκαμε στη σχολή του Εθνικού και βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους», αποκάλυψε ο ηθοποιός, Σταμάτης Φασουλής.

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός και μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλία του με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Ο Σταμάτης Φασουλής εμφανώς συγκινημένος, αποκάλυψε το πως ήταν τα φοιτητικά του χρόνια με την φίλη και επίσης σπουδαία ηθοποιό, που πέθανε το πρωί του Μ. Σαββάτου (04.05.2024).

«Γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή. Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε ότι είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Βάλαμε κάπως τα πράγματα στη θέση τους στη σχολή του Εθνικού, γιατί μέχρι τότε οι τριτοετείς δεν μιλούσαν στους δευτεροετείς και οι δευτεροετείς στους πρωτοετείς. Εμείς από την τρίτη κιόλας μέρα είχαμε βγει όλοι μαζί να διασκεδάσουμε», είπε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Και συνέχισε: «Στην αρχή είχαμε πολλές συγκρούσεις με την Άννα Παναγιωτοπούλου αλλά και πολλές αγάπες. Ήμασταν φοβεροί είρωνες, σκατόπαιδα, ξερόλες και ξινιόλες ταυτόχρονα. Βγάλαμε τη σχολή με 6.5 γιατί ξέραμε τα πάντα υποτίθεται, μια φορά μας απέβαλαν κιόλας».

«Το κέντρο της παρέας ήμασταν οι 2 μας. Δεν ξέρω τι την τράβηξε σε μένα, εμένα με τράβηξαν όλα. Ήταν ο άνθρωπος τον ονείρων μου. Κάποτε μου είπε: “Το ξέρεις ότι το Άννα είναι πολύ κοντά με το μάνα;”».

Πηγή: www.newsit.gr