20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

Στη φυλακή για 22 χρόνια ο άνδρας που παρέσυρε και σκότωσε τον Γιάννη Πολυκάρπου – Τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο και έβαψε το όχημά του

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σήμερα, 09.07.2024, επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 ετών στον Βρετανό, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο Βρετανός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 58χρονο Ιωάννη Πολυκάρπου στις 21/01/2023 στην Πάφο.

Η Αστυνομία κατέχει μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο 58χρονος είχε διαπληκτιστεί με τον Βρετανό μόνιμο κάτοικο Πάφου το βράδυ του θανατηφόρου, σε μπυραρία της Πάφου. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, υπάρχουν κι άλλες μαρτυρίες, οι οποίες αναφέρουν πως ο 45χρονος και το θύμα, είχαν διαπληκτιστεί ξανά στο παρελθόν.

Μάρτυρας από τη σκηνή του θανατηφόρου, φέρεται να έδωσε λεπτομερή περιγραφή στην Αστυνομία για το όχημα που είδε να χτυπάει σκόπιμα και να εγκαταλείπει στην άσφαλτο αιμόφυρτο τον 58χρονο Ιωάννη. Έτσι η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του Βρετανού, ο οποίος οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Πάφου και αυτή τη στιγμή ανακρίνεται. Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Να σημειωθεί πως ο βρέθηκε θετικός και σε νάρκοτεστ, ενώ στην κατοχή του σύμφωνα με δηλώσεις του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, βρέθηκαν και διαρρηκτικά εργαλεία.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο του Βρετανού έφερε κτυπήματα στο μπροστινό του μέρος και ήταν ήταν φρεσκοβαμμένο με σπρέι.

Πρόκειται για την υπόθεση όπου ο κατηγορούμενος (βρετανικής καταγωγής) παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 58χρονο Ιωάννη Πολυκάρπου.

Πηγή: omegalive.com.cy