24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Στην Ελλάδα ο διάσημος YouTuber IShowSpeed – Εκατοντάδες νεαροί έπαθαν φρενίτιδα τον κυνηγούσαν στο κέντρο της Αθήνας

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο διάσημος YouTuber IShowSpeed. Ο διάσημος streamer έφτασε στη χώρα μας στο πλαίσιο της εκτεταμένης ευρωπαϊκής καλοκαιρινής περιοδείας του.

Με δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ο IShowSpeed δεν γινόταν να μην προκαλέσει πανικό στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκανε τη βόλτα του.

Αρχικά τον εντόπισε μια παρέα νεαρών σε ένα τζιπ, που κινούνταν επί της Βασιλίσσης Σοφίας, και σύντομα καταστρώθηκε το «σχέδιο».

Μέσα σε δευτερόλεπτα, εκατοντάδες πιτσιρικάδες άρχισαν να τρέχουν προς την Ηρώδου Αττικού, αιφνιδιάζοντας τους λίγους αστυνομικούς της ΥΜΕΤ. Όλοι τους προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον YouTuber, να του μιλήσουν και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του.

Η ασφάλειά του μάταια προσπαθούσε να απομακρύνουν το πλήθος, που καταδίωξε το όχημα μέχρι και την τελευταία στιγμή προτού απομακρυνθεί.

Δείτε βίντεο από τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας

Ο IShowSpeed είναι πολύ δημοφιλής στις νεαρές ηλικίες κυρίως από βίντεο που έχουν να κάνουν με το παιχνίδι FIFA. Ο ίδιος καταγράφει σε βίντεο όλες του τις κινήσεις και κάνει συνέχεια lives. Έτσι οι θαυμαστές του ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού ακριβώς βρίσκεται για να τον συναντήσουν.

Το ίδιο έκανε και στην Αθήνα, το απόγευμα της Δευτέρας (8/7). Μάλιστα, στο live που μεταδίδει μέσα από το κανάλι του, φαίνεται να ζητάει βοήθεια από τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι τον ακολουθεί πλήθος κόσμου.

irl stream in Greece 🇬🇷


Πηγή: www.diaforetiko.gr