22/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Άγιο Δημήτριο σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα

Συνεχώς στο δρόμο, προκειμένου να οργώσει όλη τη χώρα, θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός ο οποίος γύρισε από τη Λέσβο και σήμερα επισκέπτεται, άνευ καιρικού απροόπτου, τον Άγιο Δημήτριο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει βόλτα στην αγορά και να συνομιλήσει με κατοίκους σε κεντρική καφετέρια της περιοχής αντιλαμβανόμενος πως η ακρίβεια είναι το πρώτο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά.

Μάλιστα, στοίχημα της γαλάζιας παράταξης είναι οι πολίτες να αντιληφθούν πως οι ευρωεκλογές αποτελούν εθνική κάλπη, με όλη την βαρύτητα που μία τέτοια διαδικασία συνεπάγεται. Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί με κάθε τρόπο να «ξυπνήσει» τα γαλάζια στελέχη αλλά και τους πολίτες και να πείσει πως θα πρέπει αυτές τις κάλπες να τις πάρουν όλοι στα σοβαρά και αυτό διότι στις 10 Ιουνίου θα εξαχθούν πολιτικά συμπεράσματα.

Ένα θετικό αποτέλεσμα για τη ΝΔ σχολιάζουν γαλάζια στελέχη θα της δώσει ώθηση να τρέξει ακόμη περισσότερο την μάχη της καθημερινότητας, ένα αναιμικό αποτέλεσμα θα οδηγήσει στην αμφισβήτηση της πολιτικής κυριαρχίας Μητσοτάκη.

Είναι ένα ακόμα στοίχημα το οποίο η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να κερδίσει σχολιάζουν στην Πειραιώς και δηλώνουν σίγουροι πως είναι και πάλι οι μεγάλοι νικητές των ευρωεκλογών.

Δεν χωρούν πειραματισμοί, δεν πρέπει να αφεθεί καμία χαρμάδα ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον πολιτικής αστάθειας αναμένεται να τονίσει ο Πρωθυπουργός.

Οι περιοδείες του Πρωθυπουργού θα συνεχιστούν καθώς την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί στην τελετή παράδοσης του Ε65 από Λαμία μέχρι Καλαμπάκα. Θα τεθούν σε κυκλοφορία τα τμήματα Λαμία-Ξυνιάδα και Τρίκαλα-Καλαμπάκα. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, η διπλή τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου.

Με την παράδοση των δύο τμημάτων ο αυτοκινητόδρομος Ε65 και το Αθήνα-Τρίκαλα θα διανύεται σε μόλις 3 ώρες.

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα

Επί δύο ώρες συνεδρίαζε σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece την Παρασκευή η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ σε πλήρη απαρτία. Η πρώτη Συνεδρία με επικεφαλής τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Στο επίκεντρο η εκλογική στρατηγική και το πρόγραμμα των περιοδειών, τόσο του πρωθυπουργού, όσο και των κομματικών κλιμακίων τα οποία τρέχουν ήδη από τον Μάρτιο.

Συγκεκριμένα στην Πειραιώς συζήτησαν το μήνυμα το οποίο πρέπει να σταλεί στην κοινωνία και συμφώνησαν να ακολουθήσουν την επιτυχημένη στρατηγική των διπλών εκλογών του Ιουνίου.
Στην μάχη και τα «βαριά χαρτιά». Τι σημαίνει αυτό; Μικτά κλιμάκια Υπουργών, Βουλευτών και Ευρωβουλευτών σε όλη τη χώρα αμέσως μετά το Πάσχα, προβολή του Κυβερνητικού έργου και αντιπαραβολή με τα όσα λέει και κάνει η αντιπολίτευση, αναδεικνύοντας όπως λένε γαλάζια στελέχη ότι πρόκειται για μία αντιπολίτευση που θέλει να κόψει ευρωπαϊκούς πόρους, δεν συμφωνεί στην επέκταση του ταμείου ανάκαμψης, δεν συμφωνεί ακόμη και στις προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο…

Πρόκειται για μία στείρα αντιπολίτευση του αναχρονισμού και του λαϊκισμού συμφώνησαν στην Πειραιώς.


Πηγή: www.diaforetiko.gr