24/02/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Survivor 2024: Άνδρας ή γυναίκα ο δεύτερος υποψήφιος; Τι θα δούμε απόψε

Η επιστροφή του «πρίγκιπα των runs» Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στους στίβους μάχης του Survivor έφερε… ενθουσιασμό στους φανατικούς του γνωστού reality.

Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή ήρθαν να δώσουν νέα ώθηση στους Μαχητές και η μεγάλη τους επιστροφή έστειλε το Survivor στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του με ποσοστό 22,5% στο γενικό σύνολο του κοινού και 19,5% στο δυναμικό κοινό (18-54). Κατά μέσο όρο 888.595 τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό (11.02.2024) επεισόδιο με 2.305.312 να συντονίζονται έστω και για ένα λεπτό.

Ήδη πριν από την έναρξη του επεισοδίου και για περισσότερες από 12 ώρες το #SurvivorGR παρέμεινε στα κορυφαία Trending Topics του X (Twitter), φτάνοντας στην κορυφή την ώρα μετάδοσης του προγράμματος, ενώ τα ονόματα του James και της Σταυρούλας βρέθηκαν εξίσου στο top 5 των τάσεων.

Συνολικά καταγράφηκαν περισσότερα από 25.000 tweets. Το κοινό επικρότησε την είσοδο των δύο «παλιών Survivors» θεωρώντας πως ήταν αυτό που έλειπε από την Μπλε ομάδα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την Κόκκινη.

Το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας έδειξε πως η είσοδος των Survivors βοήθησε τους Μπλε να ανατρέψουν το παιχνίδι και επιτέλους να κερδίσουν μία ασυλία που συνοδεύονταν από έπαθλο φαγητού.

Σήμερα όμως είναι μία νέα μέρα και τις δύο ομάδες περιμένει ένας ενδιαφέρων στίβος μάχης. Ποια ομάδα θέλει περισσότερο τη νίκη;

Το Συμβούλιο του νησιού θα είναι εκείνο που θα αναδείξει και τη δεύτερη υποψηφιότητα κλειδώνοντας ενδεχομένως και το φύλο της μονομαχίας.

Γυναίκα ή άντρας θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος;

   

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: www.newsit.gr