23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Survivor: Ξεσπά ο σύντροφος της Χρύσας – «Παίκτες των κόκκινων προσβάλλουν την τιμή της»

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μίλησε ο Θύμιος Ορφανίδης. Ο σύντροφος της Χρύσας Χατζηγεωργίου από το Survivor ξέσπασε κατά της Μαρίας Αντωνά και της Ασημίνας Χατζηγεωργίου.

Σύμφωνα με τον Θύμιο Ορφανίδη, η Μαρία Αντωνά και η Ασημίνα Χατζηγεωργίου άφησαν υπονοούμενα για τη «σχέση» της Χρύσας με τον Φάνη στο Survivor.

«Έκπληκτοι η οικογένεια της Χρύσας, η οικογένειά μου κι εγώ προσωπικά παρακολουθήσαμε την προσπάθεια παικτών της κόκκινης ομάδας του Survivor να επιχειρούν να σπιλώσουν την τιμή, την ηθική, το ήθος και την υπόληψη του ανθρώπου μας», επισήμανε ο Θύμιος Ορφανίδης και συμπλήρωσε:

Προσπάθεια που ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού και της κριτικής για την τηλεοπτική της παρουσία, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλα προσβλητικά σχόλια για τα οποία η Χρύσα ούτε έχει λάβει γνώση, ούτε μπορεί να απαντήσει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

 

«Κάτι που θα πράξει με κάθε νόμιμο μέσο μόλις αυτό είναι εφικτό. Παρακαλούμε όλους να καταδικάσουν τα αισχρά αυτά υπονοούμενα και να απέχουν από χαρακτηρισμούς που καμία σχέση δεν έχουν με τη Χρύσα που εμείς γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε», κατέληξε ο Θύμιος Ορφανίδης.

Πηγή: www.newsit.gr