23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Αυτοί είναι οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου – ΒΙΝΤΕΟ

Με την δολοφονία που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, αυτή της 28χρονης Κυριακής, η οποία έφυγε από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 1 Απριλίου, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ασχολήθηκε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Ζήνα το Βράδυ».

Ένας από τους καλεσμένους ήταν ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, ο οποίος συγκλόνισε με τα λόγια του.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η Ελένη Τοπαλούδη, έναν χρόνο πριν από την δολοφονία της είχε μεταβεί μαζί με άλλες τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου και είχε καταγγείλει τον βιασμό της.

Όπως είπε, οι αστυνομικοί του τμήματος δεν της έδειξαν τον σεβασμό που έπρεπε χαρακτηρίζοντας τους ως τους πρώτους δολοφόνους της κόρης του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Θέλω να ξεκινήσω με τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα της Κυριακής, που άκουγα χθες. Ένας συνάνθρωπός μας. Ένας χαροκαμένος πατέρας έβγαζε τέτοιο πόνο από αυτές τις πρώτες στιγμές. Θα το συνειδητοποιήσει βέβαια ακόμα πιο σκληρά τις επόμενες ημέρες.

Εγώ αυτό που έχω να ευχηθώ σε αυτόν τον χαροκαμένο πατέρα είναι να έχει υπέρμετρη ψυχική δύναμη. Γιατί θα έχει να ανέβει έναν μεγάλο ψυχικό Γολγοθά έως ότου πεθάνει. Αλλά, θα έχει να αντιμετωπίσει κι έναν δικαστικό Γολγοθά, όπου εκεί μέσα, πολλές φορές δολοφονούνται ξανά τα παιδιά και οι οικογένειες μας από… κάποιους.

Εγώ θέλω να σταθώ σε ότι αφορά το δικό μας περιστατικό με την Ελένη μας ότι είχε πάει την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε βιαστεί, ήταν 20 χρονών και βρήκε το θάρρος και πήγε με τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου.

Κι εκεί τι της είπαν ένας αστυνομικός και ένας αξιωματικός; Να πας να βρεις το βίντεο και να μας το φέρεις. Αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού. Και δυστυχώς, την επόμενη χρονιά, όταν έγινε το συμβάν της δολοφονίας της κόρης μου, πήγαν στην ανακρίτρια, αυτοβούλως, και έδωσαν γι’ αυτό το… περσινό συμβάν. Ίσως γιατί είχαν τη φωλιά τους λερωμένη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Πηγή: www.enikos.gr