20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Θα τον κάνει μοντελάκι ο Λιάγκας: Η Μαρία Αντωνά του πήρε αθλητικά για τρέξιμο και ξεκινάνε εντατικά μαθήματα

Ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του στο instagram, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς του ότι αποφάσισε να ξεκινήσει το τρέξιμο.

Η μεγάλη απόφαση του Γιώργου Λιάγκα

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής, που χθες, Παρασκευή, αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τη νέα σεζόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία με αθλητικά ρούχα και παπούτσια, γράφοντας “έτοιμοι” και μία selfie στην οποία έγραψε “για τρέξιμο”.

Όπως φαίνεται, η σχέση του με τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό, Μαρία Αντωνά, τον έχει ανανεώσει και μπορεί να μην το έχουν επιβεβαιώσει, αλλά περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Ξεκινάει τρέξιμο ο Γιώργος Λιάγκας


Εκείνη 35, εκείνος..: Τόσα χρόνια περνάει ο Γιώργος Λιάγκας τη Μαρία Αντωνά, η μεγάλη διαφορά ηλικίας

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τη διαφορά ηλικίας τους. Ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και η ραδιοφωνική παραγωγός φαίνεται να ζουν τον έρωτά τους, περνώντας όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Πόση Είναι η Διαφορά Ηλικίας;

Πολλοί αναρωτιούνται για την ακριβή διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας, γεννημένος στις 28 Μαΐου 1969, είναι 55 ετών, ενώ η Μαρία Αντωνά, γεννημένη στις 30 Ιανουαρίου του 1990, είναι 34 ετών. Συνεπώς, η διαφορά ηλικίας τους είναι 21 χρόνια.

Αν και η διαφορά ηλικίας τους είναι σημαντική, αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τη σχέση τους. Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και αυτό που μετράει είναι ο έρωτας και η ευτυχία  που βιώνουν μαζί.


Πηγή: www.diaforetiko.gr