24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Θάνος Κιούσης: Η απίστευτη φάρσα που έκανε στη σύζυγό του στο αεροδρόμιο – «Καλώς ήρθες μετά από 4 χρόνια φυλακή»

«Κοκκίνισε» η σύζυγος του Θάνου Κιούση μόλις τον είδε να περιμένει την άφιξή της στο αεροδρόμιο, κρατώντας μία ταμπέλα με ένα ξεκαρδιστικό μήνυμα.

Ο Θάνος Κιούσης μπήκε σε mode «Τόνι Σφήνου» όσο περίμενε την σύζυγό του Ιωάννα Γραμματικού και το παιδί τους να επιστρέψουν από μια πτήση για να γυρίσουν όλοι μαζί στο σπίτι τους. Μαμά και παιδί δεν φαντάζονταν τι έκπληξη του είχε ετοιμάσει ο μπαμπάς, ως επαγγελματίας κωμικός. 

«Καλώς μας ήρθες μαμά, μετά από 4 χρόνια φυλακή!», είχε γράψει πάνω σε ένα πλακάτ ο γνωστός παρουσιαστής, το οποίο το κρατούσε ψηλά για να φαίνεται και στον κόσμο που έβγαινε από την πτήση της συζύγου του.

Όταν όμως η Ιωάννα Γραμματικού είδε το πλακάτ που κρατούσε ο άντρας της στο αεροδρόμιο, τον απέφυγε και προχώρησε μπροστά του, αγνοώντας τον.

Η φάρσα καταγράφηκε από κάποιον τρίτο και ο Θάνος Κιούσης ανάρτησε το χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok, σημειώνοντας πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές σε μια μέρα.

@mrthanoskiousis Αφιξη-παραλαβή #pickup #airport #jail #mum #airoportprank #prank #elvenizelos #duck #husband #wife #trick ♬ original sound – MrThanosKiousis

Η Ιωάννα Γραμματικού είδε το μήνυμα του κωμικού, τον κοίταξε με ένα βλέμμα όλο νόημα και συνέχισε να προχωρά προς την έξοδο με τον γιο τους.

Την ίδια ώρα, ο Θάνος Κιούσης την ακολουθούσε από πίσω φωνάζοντας το όνομά της, χωρίς, όμως να μπορεί να κρατήσει τα γέλια του.

Πηγή: www.newsit.gr