24/02/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Θάνος Τζάνης: Αν το παιδί μου μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, φυσικά και θα ήμουν αντίθετος

Ο Θάνος Τζάνης τοποθετήθηκε ως προς το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών, την ομοφυλοφιλία, τον γάμο του και άλλα, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Καταρχάς, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ένα παιδί πρέπει να έχει μπαμπά και μαμά. Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, σέβομαι τα πάντα. Όμως το ζήτημα του παιδιού για μένα λιγάκι διαφορετικό».

Στη συνέχεια, η ρεπόρτερ της εκπομπής είπε: «Η εκκλησία είπα ότι τα παιδιά από ομόφυλους γονείς δεν θα βαπτίζονται. Θα περιμένουν να μεγαλώσουν τα παιδιά και να πάρουν εκείνα την απόφαση εάν θέλουν να βαπτιστούν ή όχι», στο οποίο ο Θάνος Τζάνης απάντησε: «Δίκιο έχει η εκκλησία, εγώ είμαι με την εκκλησία. Θες γιατί έτσι τα έμαθα, θες γιατί αυτό πιστεύω, θες γιατί αυτό νιώθω, θες γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό; Αυτό πιστεύω και εγώ».

Δείτε το βίντεο

Για το πώς θα αντιδρούσε εάν το παιδί του του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, ο Θάνος Τζάνης τόνισε: «Θα προσπαθούσα να κάνω κάτι. Θα σεβόμουν την επιθυμία του φυσικά, αλλά θα ήμουν αντίθετος φυσικά».

Επίσης, μίλησε για τον γάμο του και εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά.

Σχετικά με τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, ο Θάνος Τζάνης σημείωσε: «Όλα καλά είναι με τη Ναταλία Γερμανού. Το παρελθόν μας ποτέ δεν πρέπει ούτε να το ξεχνάμε ούτε να μετανιώνουμε για αυτό ούτε να έχουμε δεύτερες σκέψεις ή οτιδήποτε. Δεν έχω πρόβλημα εγώ με τη γυναίκα. Εγώ κρατάω ότι στα πρώτα μου βήματα, με στήριξε και με βοήθησε».


Πηγή: www.diaforetiko.gr