23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

The Pale Horse: «Ο ωχρός ίππος» της Άγκαθα Κρίστι κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

Μοιάζει σαν… ψέμα αλλά δεν είναι: μια νέα σειρά μυστηρίου, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι The Pale Horse κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 1η Απριλίου 2024, στις 00:50, στην ΕΡΤ1.

Η μίνι δραματική σειρά μυστηρίου «Ο ωχρός ίππος» (The Pale Horse), σε σενάριο της Σάρα Φελπς, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι. Ολοκληρώνεται σε τρία επεισόδια, που θα μεταδοθούν τη Δευτέρα 1η, την Τρίτη 2 και την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Κάτι παράξενο συμβαίνει στο πάλαι ποτέ πανδοχείο «Ο ωχρός ίππος». Στο υποβλητικό αγγλικό χωριό Ματς Ντίπινγκ, τη δεκαετία του ’60, μας μεταφέρει η σειρά, με κεντρικό ήρωα τον Μαρκ Ίστερμπροκ, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από μια σειρά διαδοχικών θανάτων και ποιος τον θέλει νεκρό.

Μια μυστηριώδης λίστα με ονόματα βρίσκεται στο παπούτσι μιας νεκρής γυναίκας. Ο αντικέρ Μαρκ Ίστερμπροκ είναι αποφασισμένος να μάθει γιατί το όνομά του βρίσκεται στη λίστα. Οι έρευνές του τον οδηγούν σε τρεις αλλόκοτες γυναίκες που ζουν στο χωριό Ματς Ντίπινγκ.

Καθώς ο ένας θάνατος διαδέχεται τον άλλον, ο Μαρκ συλλαμβάνει τον εαυτό του να σκέπτεται το αδιανόητο. Θα μπορούσαν όλα αυτά να είναι αποτέλεσμα μαγείας; Μήπως είναι και ο ίδιος καταραμένος; Οδηγείται στα όρια της παράνοιας. Το ερώτημα που τον βασανίζει είναι ποιος τον θέλει νεκρό και πώς μπορεί να σωθεί από την κατάρα.

The Pale Horse

Eπεισόδιο 1ο, Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, στις 00:50: Μια μυστηριώδης λίστα με ονόματα βρίσκεται στο παπούτσι μιας νεκρής γυναίκας. Τι είναι αυτό που τη συνδέει με το χωριό Ματς Ντίπινγκ;

Eπεισόδιο 2ο, Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στις 00:50: Οι θάνατοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον κι όλα οδηγούν στον Μαρκ. Ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται στον Ωχρό Ίππο;

Eπεισόδιο 3ο, Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, στις 00:50: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Μαρκ και τα μυστικά του αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Τι θα κάνει για να σωθεί;

Πηγή: www.newsit.gr