18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Θρίλερ με τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου: «Είναι σίγουρο ότι κάποιος την έσπρωξε και την χτύπησε»

Σε θρίλερ για γερά στομάχια έχει εξελιχθεί η υπόθεση θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία άνοιξε εκ νέου μετά από εισαγγελική παραγγελία, με νέο κύκλο καταθέσεων.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος και στενός φίλος της εκλιπούσας ηθοποιού, Δημήτρης Χατζημιχάλης, «τα στοιχεία που έχουμε συνηγορούν ότι εκείνο το βράδυ κάποιος έσπρωξε και χτύπησε τη Μαίρη Χρονοπούλου».

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα ερωτηματικά γύρω από τον τραυματισμό της ηθοποιού και ο νέος μάρτυρας -«κλειδί»

«Εμείς, οι φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε με όλη αυτή την ιστορία, αλλά, επιτέλους, είδαμε φως. Η δικογραφία από τον εισαγγελέα διαβιβάστηκε στη ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και Προστασίας Ιδιοκτησίας, προκειμένου να ξεκινήσει η προανάκριση. Ήδη ξεκίνησαν να καταθέτουν κάποιοι μάρτυρες. Επιπλέον, εγώ επισκέφθηκα την αρμόδια αξιωματικό και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας, και τους ζήτησα να ανοίξουν οι λογαριασμοί, να γίνει άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, να δούμε ποιος ήταν εκείνο το βράδυ κοντά στο σπίτι της. Στο σπίτι δεν υπήρχαν κάμερες, αλλά υπάρχει μάρτυρας που είναι αυτόκλητος. Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι έχει κάποια στοιχεία που τα θεωρεί σημαντικά και θα τα καταθέσει στις Αρχές. Αναμένεται η κατάθεσή του, συναντήθηκα και εγώ μαζί του, είναι σοβαρός από ό,τι φαίνεται, έχει σοβαρά στοιχεία και τεκμηριωμένα. Οπότε είμαστε σε καλό δρόμο», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Δεν υπάρχουν μόνο ερωτηματικά σε ό,τι αφορά στις συνθήκες τραυματισμού και θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου. Βρέθηκε πεσμένη πάνω σε ένα χαλί και έπαθε ένα θλαστικό τραύμα που προκάλεσε μια αιμορραγία και από αυτήν πέθανε. Ποτέ δεν ανέκτησε τις αισθήσεις της. Δεν μπορεί να εξηγηθεί το πώς χτύπησε τόσο πολύ, η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει δώσει απάντηση στα ερωτηματικά αυτά, ενώ δεν υπάρχουν και στοιχεία του νοσοκομειακού που τη μετέφερε. Επίσης, στο σπίτι δεν βρέθηκαν ούτε χρήματα, ούτε κοσμήματα. Και η απογραφή που έγινε από ειδική επιτροπή που διόρισε το Ειρηνοδικείο μετά από δική μας αίτηση, υπολόγισε την αξία όσων βρέθηκαν στο ύψος των 4.500 ευρώ μόνο. Μόνο μία εικόνα του 1700 μ.Χ. που είχε η Μαίρη, είχε αξία πολλών χιλιάδων ευρώ», συνέχισε ο ίδιος.

«Τα στοιχεία που έχουμε συνηγορούν ότι εκείνο το βράδυ κάποιος έσπρωξε και χτύπησε τη Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν ήταν μόνη της εκείνο το βράδυ, από ό,τι φαίνεται. Η αστυνομία δεν πήρε αποτυπώματα, δεν έκανε άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών να δει τι συνέβη. Πιστεύω ότι τώρα θα γίνουν όλα αυτά», τόνισε ακόμη ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι «Ο νέος μάρτυρας δεν ήταν γείτονας της Μαίρης Χρονοπούλου. Γνωρίζει κάποια άτομα, πρόσωπα και πράγματα, που του έδωσαν τις πληροφορίες που έχει. Αφαιρέθηκαν σημαντικά πράγματα από το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα».


Πηγή: www.diaforetiko.gr