01/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα, όπου θα παραμείνει έως τις 22/3. Αυτή η διέλευση είναι μάλλον φιλόδοξη. Είσαι περισσότερο διαθετημένη να θέλεις τα πράγματα να τρέχουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Φέρνει νέα ενέργεια και κίνητρο στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά μερικές φορές μπορεί επίσης μπορεί να τονώσει τις συγκρούσεις με τα αφεντικά ή τους γονείς. Σήμερα επίσης έχεις μαζί σου μεγάλη ενέργεια για φαντασία, συγχώρηση, ξεκούραση και απαλλαγή από το άγχος, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν ένα εξάγωνο.

Δίδυμοι: Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα. Είναι μια επιρροή που αυξάνει την αυτοπεποίθηση, τα επίπεδα ενέργειας, τα κίνητρα και το θάρρος σου. Η όρεξη σου για νέες εμπειρίες ή αυξημένες γνώσεις είναι τεράστια και είσαι απίστευτα ενθουσιώδης.

Κάποια ανησυχία ή πείνα για περιπέτεια είναι πιθανή καθώς αναζητάς νέες δεξιότητες, ενδιαφέροντα, κανάλια έκφρασης ή θέματα προς μελέτη. Ένα εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα επίσης σε βοηθά να συντονιστείς με τα λεπτά ή απόκοσμα στοιχεία της ζωής και η κατανόηση σου προς τους άλλους, τον εαυτό και το σκοπό σου εκτοξεύεται στα ύψη. Ωστόσο μια ευθυγράμμιση Άρη – Πλούτωνα σε τυλίγει διανοητικά.

Καρκίνος: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και θα ενεργοποιήσει αυτό τον τομέα του χάρτη σου έως τις 22/3. Αυτή η διέλευση φέρνει αυξημένη ενέργεια, επιθυμία και φωτιά σε προσωπικά θέματα.

Μερικές φορές προκαλεί πολύ ευνοϊκά, έντονα συναισθήματα και άλλες φορές διεγείρει τις συγκρούσεις. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια ευκαιρία να κατευθύνεις περισσότερη ενέργεια σε ένα έργο για κατοικίδια ή μια συναρπαστική προσωπική αναζήτηση. Οι κοινόχρηστοι πόροι, τα χρήματα, τα όρια και η δυναμική ισχύος βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Λέων: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του απέναντι από το ζώδιο σου σήμερα, ζωντανεύοντας τις σχέσεις σου με τους άλλους, κεντρίζοντας μερικές φορές συγκρούσεις. Μπορεί να βιάζεσαι σε μια νέα σχέση ή συνεργασία ή προβληματικές περιοχές στις στενές σχέσεις σου να έρθουν στην προσοχή σου κάτι που μπορεί να είναι καλό, αν θέλεις να καθαρίσεις τον αέρα γύρω σου.

Σήμερα επίσης ο Άρης και ο Πλούτωνας οδεύουν προς την ευθυγράμμιση τους και ενώ εμφανίζονται ευκαιρίες για να καταλαγιάσει η ένταση, αυτή δημιουργείται στο παρασκήνιο, ιδιαίτερα σε μια βασική σχέση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: www.newsit.gr