24/02/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Τόνυ Δημητρίου για τη σύντροφό του: Είμαστε παντρεμένοι ψυχικά, αν η ίδια ήθελε γάμο, αύριο την παντρευόμουν

Ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την σχέση του με την σύντροφό του, τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

«Με τη σύντροφό μου, Στεφανία, ανεβάζαμε χιουμοριστικά βιντεάκια, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν γιγάντια και φτάσαμε 75 εκατ. προβολές. Με την Στεφανία είμαστε περίπου 2 χρόνια μαζί.

Για τη διαφορά ηλικίας που έχουμε δεχόμαστε όλα τα σχόλια, έχω ακούσει τα ‘εξ αμάξης’ αλλά εγώ το θεωρώ μαγκιά αυτό. Την είδα πρώτη φορά σε μια φωτογράφιση, δεν υπήρξε φλερτ, απλά είπα πόσο ωραία είναι.

Αφού βγήκα από μια μεγάλη σχέση, η πρώτη κοπέλα που με ενδιέφερε ήταν η Στεφανία, αλλά βρισκόταν σε σχέση οπότε δεν ευδοκίμησε. Συγκατοικήσαμε μετά τον πρώτο μήνα σχέσης μου».

Σε ερώτηση σχετικά με την πατρότητα, ο Τόνυ Δημητρίου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε της είχα πει πως έχω τελειώσει με το κεφάλαιο της πατρότητας.

Την πατρότητα τη βιώνω από απόσταση με τα παιδιά μου τα οποία βρίσκονται στην εφηβεία, είναι μια δύσκολη περίοδος.

Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, είναι ένα μεγάλο βάλσαμο να ξέρω πως δε θα τους λείψει κάτι».

«Ως εραστής έκανα πολλά δώρα, στόχος μου πάντα είναι η σύντροφός μου να περνάει καλά. Αν δεν υπάρχει πάθος και έλξη και την ώρα που γδύνεται το κορίτσι σου βαριέσαι να το κοιτάξεις, δεν υπάρχει λόγος.

Στην Στεφανία θαυμάζω το πνεύμα της, τη θεωρώ πολύ καλύτερη από εμένα και μαθαίνω πράγματα από εκείνη. Είμαστε παντρεμένοι ψυχικά, αν η ίδια ήθελε γάμο, αύριο την παντρευόμουν. Την έχουν γνωρίσει τα παιδιά μου».

Ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε και τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου για τους δημοσιογράφους, ενώ μίλησε και για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Εκ του πατρός γεννηθέντα» στο θέατρο «Αλκμήνη».

Πηγή: www.newsit.gr